Ek İş Olarak Website Yapabilecekler!
-
1-2 ay içerisinde şekillenecek bir çalışmamız var.Uygun fiyata Website yapabilecek arkadaslar arıyoruz.Biz müşteri bulcaz siz yapcaksınız.
yapılacak siteler ağırlıklı olarak firma siteleri olcak.
Sayfalar html olcak.Domain,host ve sitenin güncellenmesi işlerini ben ayarlıcam
Siz sadece 10-20 sayfa arası bir site yapıp,teslim ettikten sonra paranızı alcaksınız.
Yapılacak siteler çok geniş içerikli olmicak.Birkaç örnek site yazıyorum:
yekedenizcilik.com.tr
ambarlicelikel.com/tr/default.asp
viramar.com.tr/tr/
ots.com.tr/gemiacente.htm
ilgilenenler varsa aşağıdaki yahoo grubuna katılsınlar,iş geldiği zaman grup üyelerine mail atılacak,istenilen örnege en uygun fiyatı veren siteyi yapacak :)
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------1-2 ay içerisinde şekillenecek bir çalışmamız var.Uygun fiyata Website yapabilecek arkadaslar arıyoruz.Biz müşteri bulcaz siz yapcaksınız.
yapılacak siteler ağırlıklı olarak firma siteleri olcak.
Sayfalar html olcak.Domain,host ve sitenin güncellenmesi işlerini ben ayarlıcam
Siz sadece 10-20 sayfa arası bir site yapıp,teslim ettikten sonra paranızı alcaksınız.
Yapılacak siteler çok geniş içerikli olmicak.Birkaç örnek site yazıyorum:
yekedenizcilik.com.tr
ambarlicelikel.com/tr/default.asp
viramar.com.tr/tr/
ots.com.tr/gemiacente.htm
ilgilenenler varsa aşağıdaki yahoo grubuna katılsınlar,iş geldiği zaman grup üyelerine mail atılacak,istenilen örnege en uygun fiyatı veren siteyi yapacak :)
http://uk.groups.yahoo.com/group/egeweb
-----------------------------Çok güldüm ya sabah sabah :D
-
niye güldün len. iyi iş işte
hoca ama örn. verdiğin sitelerde flash falan var. onları nasıl yapılacak :A zor o flashlar
-
Hoca ben bu işi yapıyorum web sitemi de inceleyebilirsiniz tatmin ederim ama fiyat önemli tabi :)
-
hocam p.m ile ulaş bana bi zahmet,ben bu gruba katılmakdan ziyade direkt sizden iş almak isterim :)