folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ek Kontenjan Yerleştirmesi (Önemli)

Ek Kontenjan Yerleştirmesi (Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    beyler sonuçlar açıklandı kayıt bürolarında en son ne zamana kadar süremiz var kayıt için bilginiz varmı ? yarın son diye duydum :S yoksa daha zamanımız varmı varsa kaçına kadar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Hocam bnde kazndım 20 sinde başlıo die biliorum

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi yarın son olurmu daha açıklanalı 1 gün olmadı :| Bende yerleştim amasya'ya ama ne yapcam bilmiyorum...Zor geliyo ya...Oraya git tanıdıgın ettiğin yok..tek başına yurt ayarla...Okula yazıl falan..of of..bakalım ne göstercek zaman.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam sen bi oku istersen bak emin ol bide 20 sinde başlıoo 22 sinde ebitioo linkk

http://www.bilgifabrikam.com/2008/09/16/2008-ek-yerlestirme-kayit-tarihi/

Bide şey Devlet yurtlarına başvuru yapablcekmiyiz yha bilgisi olan varmı bakıorum netten ama bişi bulamadım 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Evet ÖSYM'nin sitesinde kayıt tarihleri 20-22 Ekim olarak gösteriliyor. Ben hazırlıklara başladım Pazartesi yeni şehrimdeyim. Fakat hala kayıt yeri, kayıt tarihi, yurt, ot bok gibi mevzularda bilgi edinemedim. Bu gün ptt'ye gidip arıyacam üniversiteyi bilgi almak için.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 5