EK Kontenjanlar Ve Seçimler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet arkadaşlar ek kontenjan umudu olan varmı şahsen ben 344 le bekliyorum işte...:((...Tek seçim yapıp EGE üni ye gideceğim olmadı kıçımı pc başında teflon tava edeceğim...bir gitsem şu üni ye şu evden bir kurtulsam...ahh ahh...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

bugün 3 saat form sırası beklemişim sonra tam sıra gelmiş ibne memurlar mesayi bitti diye form dağıtımını durdurdu sonra biz bırakmadık lavuklar içeriden çıksın sonra yarım saat sonra form dağıtımı yeniden başladı :)

valla ben daha önce 2 yıllığı çok az görüyodum ilk tercihlerimin hiçbiri tutmadı şimdi türkiyenin neresinden olursa olsun gidecem...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla şimdi üniden geliyorm forumu doldurup verdim....EGE---Hacettepe---İTÜ--YTÜ---Marmara-Çukurova-Antalya-Mersin....yazdım...hadi hayırlısı...ya bu ek kontenjandan geldi diyelim...bu burs yurt işi falan nasıl olacak bilen varmı...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 3