folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ekonomide Gercekten İstikrar Varmı?

Ekonomide Gercekten İstikrar Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

abdüllatif şenerin bi açıklamasını okudum konu açayım dedim.2001 de sezerin anayasa kitapçığı fırlatmasıyla türkiye tarihinin en büyük krizlerinden birisini yaşamıştı, her vatandaşın cebinden yüzlerce dolar çıkmıştı bi gecede ama bugün genelkurmay başkanı sözde deil özde cumhurbaşkanı umut ediyoruz, ırağa girersek yararlı olur dediği zaman bile kriz falan olmuyor aksine borsa yükseliyor. sizce bunlar ekonomide istikrarın olduğunun göstergesimidir?

haberin orjinali

Şener sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ama Türkiye'nin şunu bilmesi lazım. Türkiye'de siyasi bir istikrar vardır. Bu siyasi istikrar aynı zamanda ekonomik istikrarı getirmiştir. Vaktiyle bir anayasa kitapçığı fırlatılmasıyla birlikte, 2001 yıllarında ekonomi büyük dar boğazlara girmiştir. Ama bugün bu siyasi istikrara bağlı olarak Türkiye 'de herkesin güven duyduğu bir ekonomik istikrar var. Ben dün konuşmaları izlerken borsa endeksine baktım. Endeks yükseliyordu. Önemli olan budur.''

lütfen kimse olayı tayyipmiş akpymiş  şeklinde algılamasın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ekonomide istikrar olmasa yurt dısından bir suru yatırımcı imkb yi el ustunde tutmaz suanda ekonomi 2001 e gore mukemmel denilecek kadar hat safada

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek
    eet 2001 e nazaran cok daha yukarlardayız.Bu kesin.Cunku ozamanlarda tek bir yanlış hareketin yada bir tepkinin sonuclarının bedeli cok buyuk olurken simdi insanlar sokaklara dökuluyor millet azına geleni söyluyor ama hic bir sey olmuyor.Bu guzel bir gelişme.

!
Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 3