folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ekonomik Kalkınma Konusu.

Ekonomik Kalkınma Konusu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ülkemiz yeraltı ve yerüstü zenginlikleri ile gündemde olan bir coğrafyada yer alıyor, peki neden bir fiil ülkede üretim ve kalkınmaya dair hamleler zayıfladı, bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımızın aydınlatmasını rica ediyorum buyrun söz sizin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Türkiye üzerinde oynanan oyunlar yüzünden.......

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Ekonomik açıdan kalkınamamızın tek sebebi kaynakların üretimden çok ihraç edilmesi ve türkiyenin en buyuk yanlısı aynı anda bırden fazla uretım yapmaya çalısmak yani türkiye her konuda başarı sağlamak istiyor ama bir iktisatçının dediği gibi herşeyi aynı anda yapmaya çalısan basarısız olur aslında dogal zengınlıgımız olan pamuk yada tutun yada herseyı bırakalım sadece truzımın ustune egılsek kimse ekonomıde ustumuze dusemez örnek olarak brezılya : kahve ,italya sadece truzım...

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Haklısın delimanyak hakketende katılıyorum sözlerine birde, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarda var içimizde ve dışarda olan, düşmanlarımızın da etkisi var, Turgut özel döneminde başlatılan ağır sanayi hamlesi neden gündemde değil acaba asıl bunu merak etmekteyim, vede teknolojik açıdan neden, bir türlü dünyada söz sahibi olamıyoruz sakın bana oynanan oyunlar demeyin o var onu biliyorum, asıl bu oyunlara rağmen sürdürülebilecek bir devletsel hamle neden gerçekleşmiyor, millet olarak geri zekalı bir millet olmadığımız kesindir, ama neden bir türlü olmuyor zekalarımız diyebileceğimiz insanlar ise dışarı kaçıyor, Beyin erozyonu yani bu konuda aydınlatırmısınız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Kardeşim beyin erozyonu değil beyin göçü diyelim türkiye ekonomisini usa teslim etmiş zaten ipleri vermişiz ellerine kukla misali göbek atıyoruz anlayabildinmi bir kukla sahibinin hamlesi olmasa bir adım atamaz yoksa zenginliğimiz kimde var bakın sadece yenı bulunan bır maden turkıyenın dış borcunu 5 kere kapatacak gucte ama hanı ne bır adım var nede bır sonuc bakın turkıye nufusunu bıle dogru yazmıyorlar hala içinde süper devlet olmaya hazır değilki kimin baskısı bunu bllmek lazımda demıyecegım cunku bılıyoruz kimlerin kuklasıyız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Allah kahretsin neden karşımıza bu ABD çıkıp duruyorki, bence arkadaşlar ABD nin tek oyunu değil aslında, birde devletimizi yönetenlerin habire baş salla maaş al sistemide etkili ilgilenmiyorlar işlerle, ilgilenir gibi yapıyorlar sadece, bilmiyormusunuz bir kalemlik imza atmaları bile vinç getirip ağır bir yükü kaldırmak kadar onları yormaktadır, eeeee hal bu iken malesef elin amerikası da içimize çeşitli noktalardan ekonomik olsun, yada siyasal olsun ağırca basmaya başlar işte, sende haklısın deli manyak çok doğru aslında. fakat bu dediklerim de etkilidir yoksa ben eşşeğim deyene semer vurma meraklısı çoktur, Memurum mesaisi dolsumu 1 dakikalık işlem yapmam der yapmayada kalkarsa dünyayı getirir aşşağıya herkes isteksiz çalışıyor, kimse birbirini sevmiyor herkes bencil davranışlar içinde toplumsal olarak ahlak, siyasal ve ekonomik alanda çökmedik henüz ama bu Oturan Boğalık devam ederse kaçınılmazdır, Bu konudaki Farklı fikirleri olan arkadaşlarıda dinleyecem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi

haklısın sende haklısın çözmek deil değiştirmek lazım arkadaşım sanırım düzelmeyeceğiz.

Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 7