Ekran Birleştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Beyler evde 2 tane pc var, birinin dvd-r bozuk, ama bozuk olanda hoparlör var, sağlam olanda, kulaklık sistemi var.

Bende dedim ki sağlam olandan takayım dvd yi, diğer ekranda izleyebileyim.

Böyle bu tip programlar var fakat olabilir mi bu? Buradaki ses oradaki hoparlörden çıkar mı görüntü ile birlikte?

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ethernet kartıyla birbirine bağla sonra örnek veriyorum akınsoft cafe yükle oradan uzaktan kontrol et ama cok kaliteli olmaz bunu mantık acısından söyledim akınsoft kurma :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

network kur agdan uzak masa ustu ıle baglan

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ses konusunda problem olmaz da, network üzerinden haberlesmeleri dogrultusunda frame kaybı yasanabilir, denemek lazım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Sağlam olanın dvd'sini ağda paylaşıp ondaki filmi diğer pc'den izleyebilirsin hocam

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

DLNA'yı denediniz mi?

Olaylara karışmayın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bir pc ye iki monitör bağlayarak mevcut masaüstünü genişleterek 2. ekranda tam ekran yaptığım filmi a kulaklığından.. 1. ekranda dinlediğim müziği b kulaklığından duyabilir miyim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bir pc ye iki monitör bağlayarak mevcut masaüstünü genişleterek 2. ekranda tam ekran yaptığım filmi a kulaklığından.. 1. ekranda dinlediğim müziği b kulaklığından duyabilir miyim ?

up

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Windows 7 ve sonrasında yapabilirsiniz. Tabi ses kartı da desteklemek kaydıyla (yeni çıkanların tamamı destekliyor).

Olaylara karışmayın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Windows 7 ve sonrasında yapabilirsiniz. Tabi ses kartı da desteklemek kaydıyla (yeni çıkanların tamamı destekliyor).

nasıl yapabilirim ? link vs var mı 

Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 10