Ekran Birleştirmek
-
Beyler evde 2 tane pc var, birinin dvd-r bozuk, ama bozuk olanda hoparlör var, sağlam olanda, kulaklık sistemi var.
Bende dedim ki sağlam olandan takayım dvd yi, diğer ekranda izleyebileyim.
Böyle bu tip programlar var fakat olabilir mi bu? Buradaki ses oradaki hoparlörden çıkar mı görüntü ile birlikte? -
ethernet kartıyla birbirine bağla sonra örnek veriyorum akınsoft cafe yükle oradan uzaktan kontrol et ama cok kaliteli olmaz bunu mantık acısından söyledim akınsoft kurma :D
-
network kur agdan uzak masa ustu ıle baglan
-
ses konusunda problem olmaz da, network üzerinden haberlesmeleri dogrultusunda frame kaybı yasanabilir, denemek lazım.
-
Sağlam olanın dvd'sini ağda paylaşıp ondaki filmi diğer pc'den izleyebilirsin hocam
-
DLNA'yı denediniz mi?
-
bir pc ye iki monitör bağlayarak mevcut masaüstünü genişleterek 2. ekranda tam ekran yaptığım filmi a kulaklığından.. 1. ekranda dinlediğim müziği b kulaklığından duyabilir miyim ?
-
yunusdogan bunu yazdı
bir pc ye iki monitör bağlayarak mevcut masaüstünü genişleterek 2. ekranda tam ekran yaptığım filmi a kulaklığından.. 1. ekranda dinlediğim müziği b kulaklığından duyabilir miyim ?
up
-
yunusdogan bunu yazdı
Windows 7 ve sonrasında yapabilirsiniz. Tabi ses kartı da desteklemek kaydıyla (yeni çıkanların tamamı destekliyor).
-
YeniHarman bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Windows 7 ve sonrasında yapabilirsiniz. Tabi ses kartı da desteklemek kaydıyla (yeni çıkanların tamamı destekliyor).
nasıl yapabilirim ? link vs var mı