Ekran Çözünürlüğü
-
s.a. hocalar ;
Mevzu şu . Benim kardesim ekranın çözünürlüğüyle oynamış , ortanca kardesim de ayarları düzeltmek icin ekran çözünürlüğü ayarlarını acmıs 1280x1024 e
ayarlamıs ancak calısma frekansını 60 mhz standartken bilmeden 120 mhz yapmıs . simdi actıgımda pc windows yuklenıyor kısmından sonra masaüstü
görüntüsü cikmiyor nasi halledebilirim hocalar yardım edenlere simdiden tesekkürler ..
İşletim Sistemi : Windows Xp Professional
-
hocam pcyi yeniden başlat açılırken f8 e bas güvenli modda açmaya çalış açılırsa ordan görüntü ayalarından monitör frekansını düşürebilirsin.
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
hocam pcyi yeniden başlat açılırken f8 e bas güvenli modda açmaya çalış açılırsa ordan görüntü ayalarından monitör frekansını düşürebilirsin.
-----------------------------denedim hocam da güvenli mod u acmıyor :|
-
up
-
hocam f8 e basıp en son çalışan ayarlarla başlama seçeneğini seçip açmayı denedinmi?
yani pc hem güvenli modda hem normal mod açılmıyorsa işletim sisteminde problem vardır diye tahmin ediyorum.
-
o ekrana geldi mi kitlenio hocam klavyeyle flan tusa basınca izin vermio :|
-
sanırım klavyen usb. öncelikle bios tan usb keyboard support kısmını aktif et. usb klavye çalışsın dos ta
sonra açılırken f8 e basarak "vga modu" n başlat. (ekran çözünürlüğü bilmemne modu diye de geçiyo) sonra yap ayarlarını.