folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Ekran Çözünürlüğü Hakkında Yardım?

Ekran Çözünürlüğü Hakkında Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Uzağı görmede problem yaşıyorum ve ekranı büyük görmek istiyorum.

Windows'u ilk kurduğumda, henüz grafik sürücüsünü kurmadan, windows 800x600 ekran çözünürlüğünde ve bütün ekranı kaplar halde geliyor. Yani tam benim için ideal halde geliyor. Grafik sürücüsünü kurduktan sonra tekrar 800x600'e getiriyorum ama bu sefer ekran daralıyor ve sağdan ve soldan siyah bantlar çıkıyor. Bu problem nasıl çözülebilir?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

monitörün hertz değerini değiştirsen faydası olurmu acaba

gelişmiş ayarlar - monitör

ofiste 4k monitör var hz montçrden farklı yapınca ekranı doldurmuyordu orada ngeldi aklıma

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

monitörün hertz değerini değiştirsen faydası olurmu acaba

gelişmiş ayarlar - monitör

ofiste 4k monitör var hz montçrden farklı yapınca ekranı doldurmuyordu orada ngeldi aklıma

olmuyor hocam. hertz 60'ta, 40'ta deniyorum bu sefer üstten de bant çıkıyor. 60 ve 40'tan başka seçenek de yok zaten.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

tam ekran ölçeklendir diye bir şey buldum. onu yapınca oluyor ama bu sefer de web siteleri garip garip çıkmaya başlıyor. ilk kurulumdaki ayarla aynı değil yani.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Göz doktoru senin için daha basit bir çözüm olabilir. İllaki mobil aygıtlarda kullanacaksın ve haliyle onlarıda görme zorluğu çekeceksin.

Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 6
ekran çözünürlüğü