Ekran Çözünürlük Hatası ( Yardım )
-
S.a Arkadaşlar bilgisayara Format attım Driverlerini yükledim Sonuc bu Resimdeki Gibi..
Bunu nasıl Düzeltebilirim yardımlarınızı rica Ediyorum.. Teşekürler.
-
Gelişmiş'ten önce monitörün frekansını 60 Hz'e düşür
Daha sonra vermiş olduğun resimdeki 4 Bit yazan yeri 32 Bit yap düzelir
sende 32 Bit görünmüyor ise driverı tekrar kaldır/yükle düzelmesi gerek -

yok 60hz yada benmi yanlış yere girdim ?
-
Benim Laptop ta da oluyo Böle Tam oyunua girerken bi hata veriyo Öle oluyo !(res atınca düzeliyo )
-
ekran kartının driver yüklediğine eminmisin ? format sırasında bazen otomatik download ediyor driverları sende üstüne kurduysan silmişdir belki ?
-
restart ta attım pc açıldıgı zaman ekran bi gidip geliyor yine aynı
edit: kerim kardeş herzaman kurdugum Driver ilkez böle basıma geliyor Driveri Silip Tekrar kurdum Regedit den dosyalarını sildim yine ayın Atacam balkonda assagıya pc yi :)
-
evet restart yapınca da düzelir o hata
ekran kartlarında bazen yapabiliyor, ekran kartının driverı yüklenmiş gibi, windows kurulumunda yüklenseydi (Microsoft Corporation) yazardı GeForce 7300/7200 GS yanında
ama ikinci verdiğin resimde nVidia panel görünmüyor gibi küçük olduğundan anlaşılmıyor
birinci verdiğin resimden anladığım kadarıyla 7200 ekran kartın var, verdiğim linkten driverı indirebilirsin
http://us.download.nvidia.com/Windows/178.24/178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.exeedit: bende de 7300 var böyle bir panel yüklenmesi gerek driverdan sonra
-
yunus saol kardeş Zaten Nvidia nin kendi sitesinden indirdigim Driveri kullanıyorum
sorun cozuldu hatanın nerde oldugun Çözdüm Kasaya 2 Tekme Atınca Düzeliyor
tavsiye ederim işe yarıyor