folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Donuyor Yardım!...

Ekran Donuyor Yardım!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar aşağıda donanım özelliklerini belirttiğim bilgisayarım video izlerken youtube falan ses normal ancak görüntü sürekli kesik kesik geliyor.Oyun kurdum oyundada görüntüler kağıt gibi sanki arabanın içi görünüyomuş gibi binalar bir anda yok oluyor gibi.DirectX 9c kurdum ekran kartı son çıkan güncel driver yükledim işletim sistemini değiştirdim bana mısın demiyor.ekran kartınıda değiştirdim aynı problem devam ediyor.kafayı yicem.yardımlarınızı bekliyorum.

PII 233Mhz

256MB SDRAM

NVIDIA RIVA TNT2 32MB VGA

Asus Mainboard

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Hacılar yok mu kendine güvenen baba yiğit.Donanımcılar yardımlarınızı bekliyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    ebulmadi bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar aşağıda donanım özelliklerini belirttiğim bilgisayarım video izlerken youtube falan ses normal ancak görüntü sürekli kesik kesik geliyor.Oyun kurdum oyundada görüntüler kağıt gibi sanki arabanın içi görünüyomuş gibi binalar bir anda yok oluyor gibi.DirectX 9c kurdum ekran kartı son çıkan güncel driver yükledim işletim sistemini değiştirdim bana mısın demiyor.ekran kartınıda değiştirdim aynı problem devam ediyor.kafayı yicem.yardımlarınızı bekliyorum.

PII 233Mhz

256MB SDRAM

Asus Mainboard

aynı sorun bendede vardı hatta daha kötüsü neden diye kasanın içine bakmak fikri geldi önceki gece pc yi kapatırken kasayı devirmiştim ekran kartı az bişey yuvasından çıkmış geri iteledim düzeldi :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:
    ebulmadi bunu yazdı:

PII 233Mhz

256MB SDRAM

Asus Mainboard

aynı sorun bendede vardı hatta daha kötüsü neden diye kasanın içine bakmak fikri geldi önceki gece pc yi kapatırken kasayı devirmiştim ekran kartı az bişey yuvasından çıkmış geri iteledim düzeldi :D 

hacı bendeki problem başka VGA yuvadan çıksa kaç kere ekran kartını söktüm taktım.başka vga taktım olmadı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.kafayı yemek üzereyim.

HELP ME PLEASE!...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ebulmadi bunu yazdı:

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.kafayı yemek üzereyim.

HELP ME PLEASE!...

yeter artık yoruldum diyor :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 1203 Toplam Mesaj: 6