folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ekran Görüntüsünü Video Olarak Kaydetme Prg. Lazım

Ekran Görüntüsünü Video Olarak Kaydetme Prg. Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yapılan işlemleri bilgisayara video olarak kaydedecek bi prg. lazım (bulent's screen recorder gibi) ama şöyle bi problem var. ben programın çalıştığının fark edilmesini istemiyorum. Bu sebeple prg. görev çubuğunda görülmemeli. Ama sağ altta saatin yanında kendi halinde çalışırsa bi problem teşkil etmez. bsr bu anlamda iyi bi prg. ama onu gizleyecek tuş kombinasyonu var mı bilmiyorum. eğer öyle bi tuş kombinasyonu varsa oda işimi görür. Farklı prg.lar yada bsr tuş kombinasyonunu bilen mürit varsa paylaşırsanız sevinirim…

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    camtasia studio 4
    http://www.techsmith.com/download/camtasiatrial.asp

Name: www.serials.ws
    Serial: HMMAC-R4AEN-CN2MM-T4H4S-PRF49
    bu programı yükledikten sonra camtasia recorder"i calıştırıp görüntü ayarlarını hallettiktenn sonra f9 ile calıştırıp durdurabilirsin:)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    eywallah hoja sağolasın. bu arada şunuda öğrendim. ben Bulent's Screen Recorder 3 kullanıyordum. ingilizce olduğundan bazı yerleri çözememiştim. şimdi türkçesini yükledim. kayıt yaparken bsr kendisini gizleyebiliyormuş. prg. için teşekkürler...

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Shia arkadasin dedigini dene ;)

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    techsmith firmasının camastasiadan sonra çıkardıgı snagit adlı programıda iyi onada bakabilirsiniz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 5