Ekran Görüntüsünü Video Olarak Kaydetme Prg. Lazım
-
arkadaşlar yapılan işlemleri bilgisayara video olarak kaydedecek bi prg. lazım (bulent's screen recorder gibi) ama şöyle bi problem var. ben programın çalıştığının fark edilmesini istemiyorum. Bu sebeple prg. görev çubuğunda görülmemeli. Ama sağ altta saatin yanında kendi halinde çalışırsa bi problem teşkil etmez. bsr bu anlamda iyi bi prg. ama onu gizleyecek tuş kombinasyonu var mı bilmiyorum. eğer öyle bi tuş kombinasyonu varsa oda işimi görür. Farklı prg.lar yada bsr tuş kombinasyonunu bilen mürit varsa paylaşırsanız sevinirim…
-
camtasia studio 4
http://www.techsmith.com/download/camtasiatrial.asp
Name: www.serials.ws
Serial: HMMAC-R4AEN-CN2MM-T4H4S-PRF49
bu programı yükledikten sonra camtasia recorder"i calıştırıp görüntü ayarlarını hallettiktenn sonra f9 ile calıştırıp durdurabilirsin:) -
eywallah hoja sağolasın. bu arada şunuda öğrendim. ben Bulent's Screen Recorder 3 kullanıyordum. ingilizce olduğundan bazı yerleri çözememiştim. şimdi türkçesini yükledim. kayıt yaparken bsr kendisini gizleyebiliyormuş. prg. için teşekkürler...
-
Shia arkadasin dedigini dene ;)
-
techsmith firmasının camastasiadan sonra çıkardıgı snagit adlı programıda iyi onada bakabilirsiniz
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 5