Ekran İkide Bir Parlaklık Değiştiriyor
-
Hacılar selamlar Win 7 SP 1 kullanıyorum.
Bir güncelleme yaptım ondan sonra ekran ikide bir kendi kendine daha açık daha karanlık yapıyor.Özellikle klavyeye basınca değişiyor.Ama klavyede parlaklık tuşu yok.
-
sert basıyon belki canı acıyodur :D Güncelleştirme geçmişinden son yüklediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim
-
sinema normal vs modlarını otomatik yapmıssındır video açtogonda oyuna girdiğin ekran parlaklıgı değişebilir ..
-
sirri bunu yazdı
sinema normal vs modlarını otomatik yapmıssındır video açtogonda oyuna girdiğin ekran parlaklıgı değişebilir ..
Evet hocam genel adı ile Theater modları ile alakalı olabilir,ya da ışık sensörü olabilir bilgisayarda..
-
androidde https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux&hl=tr böyle bir uygulama var, buna benzer bir şey olabilir yeni güncellemede.
-
alette isik sensoru olabilirmi haci ? ortam isigina goremi algiliyo acaba ? odanin isigini/kapatip acip denesene ?
-
Hacılar videoyla alakalı değil elimi klavyenin üzerine koyunca ışık değişiyor.Ayrıca sensör yok cihazda.
-
f.lux yüklü mü ?
-
VBDream bunu yazdı
f.lux yüklü mü ?
10 dakika önce yükledim :D
Onunla alakalı bişey yok hacım.Elimi klavyenin alt tarafına koyunca ekran karanlığı 1 basamak azalıyor sonra tekrar eski haline geliyor.Buralarda buton falanda yok elimin altında.
-
ipTelefon bunu yazdı
alette isik sensoru olabilirmi haci ? ortam isigina goremi algiliyo acaba ? odanin isigini/kapatip acip denesene ?
Evet hacım senin dediğin gibi sensör varmış onu kapattım sorun çözüldü.
Googledan falan aratıp konuyu bulanlar için nasıl kapatıldığını yazayım.
Benim lenovo y560 cihaz.Energy managament diye kendi içinde bir programı var ona girip ordan pil çalışma süresi optimum ordan akıllı denetim ve son bölümde de sensör yazan çentiği kaldırıp uygula demeniz yeterli.