Ekran Kartı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar elimde

gigabyte m68m-s2p anakart var buna ddr2 den fazla ram takamıyorum

yani desteklediği ddr 1 ve ddr 2

ekran kartında 2gb lere bakıyorum ddr 3 ddr5 filan diyor bunlar olurmu olmazmı anlamadım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar elimde

ekran kartında 2gb lere bakıyorum ddr 3 ddr5 filan diyor bunlar olurmu olmazmı anlamadım?

Anakartın 8Gb ve DDR2 1066Mhz ram destekliyor ama sana 4Gb yeterli gelecektir,bunun gibi

Kingston 4GB(2x2GB) 1066MHz DDR2 Hyperx Ram KHX8500D2K2/4G
    http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-4gb2x2gb-1066mhz-ddr2-hyperx-ram-khx8500d2k24g/productDetails.aspx?productId=bd72795&categoryId=47

ayrıca eğer powersupply,in yeterse yani 550Watt ve üzeri bir powersupply,in varsa o zamanda bunun gibi bir ekran kartı takabilirsin

MSI HD6950 TWIN ROZRIIIPOWEREDITION/OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r6950twfriiipwrednoc-hd6950-twin-rozriiipowereditionoc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54194 

Başka soru varsa cevaplamak için buradayım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

arkadaşlar elimde

Anakartın 8Gb ve DDR2 1066Mhz ram destekliyor ama sana 4Gb yeterli gelecektir,bunun gibi

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-4gb2x2gb-1066mhz-ddr2-hyperx-ram-khx8500d2k24g/productDetails.aspx?productId=bd72795&categoryId=47

ayrıca eğer powersupply,in yeterse yani 550Watt ve üzeri bir powersupply,in varsa o zamanda bunun gibi bir ekran kartı takabilirsin

MSI HD6950 TWIN ROZRIIIPOWEREDITION/OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r6950twfriiipwrednoc-hd6950-twin-rozriiipowereditionoc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54194 

çok yanlış yönlendirmişsin arkaşı

GA-M68M-S2P bu model bi anakarta sahip olan biri + ram ihtiyacı duyan kişide çiftçekirdek den fazla bi işlemci yoktur tahminim ve sen gidip adama 750 liralık bi kart önermişsin o konfigürasyon bu kartın çeyreginden verim alır anca + ekran katında video belleğinden daha önemli şeyler var 2 gb nedir ne geregi var  1 gb ddr 3 256 bit veya 1 gb 128 bit ddr 5 ekran kartlarına bak 200 ile 300 lira arası değişir  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

dostum aynen 700 lirada neyin nesi şöyle sölim

işlemcim amd 645 4 çekirdek  3.1 

şimdi ekran kartım  9500gt 128 mbit  1gb

ama sorunu var yenilemeyi düşünüyorum 

aslında 9500gt den bir yukarı modeli var herşeyi aynı sadece 256mbit onuda düşünebilirm değermi değmezmi bilemiyorum benimkine denk biraz cık yüksek olsun istiyorum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

self bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

arkadaşlar elimde

çok yanlış yönlendirmişsin arkaşı

GA-M68M-S2P bu model bi anakarta sahip olan biri + ram ihtiyacı duyan kişide çiftçekirdek den fazla bi işlemci yoktur tahminim ve sen gidip adama 750 liralık bi kart önermişsin o konfigürasyon bu kartın çeyreginden verim alır anca + ekran katında video belleğinden daha önemli şeyler var 2 gb nedir ne geregi var  1 gb ddr 3 256 bit veya 1 gb 128 bit ddr 5 ekran kartlarına bak 200 ile 300 lira arası değişir  

Dövseydin bari ?

Ben yönlendirme yapmadım sadece o anakarta neler takabileceğini gösterdim sorduğu soru üzere,dikkat ettiysen ddr3 ddr5 falan olurmu diye sormuş bende tabiki olur dedim ve hatta şu an bilie şunu söylüyorum isterse o anakarta Phenom X4 bir işlemci takarak harika şekilde bir sistem yapabilir,herhalde anlatabilmişimdir ne demek istediğimi ?

Lütfen bir daha beni suçlama.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

patates bunu yazdı:

dostum aynen 700 lirada neyin nesi şöyle sölim

işlemcim amd 645 4 çekirdek  3.1 

şimdi ekran kartım  9500gt 128 mbit  1gb

ama sorunu var yenilemeyi düşünüyorum 

aslında 9500gt den bir yukarı modeli var herşeyi aynı sadece 256mbit onuda düşünebilirm değermi değmezmi bilemiyorum benimkine denk biraz cık yüksek olsun istiyorum 

Senin ekran kartı için tam olarak bütçe nedir ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

200 tl şu an için 

çünkü 9500gt olan zaten işimi görüyo ama sorunlu biraz değiştirme durumunda bari aynısını alacağıma çok az da olsa onun üstü birşey alabiliyorsam iyi olur düşüncesindeyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

al bi 5770 bak keyfine 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2.el 9800 GT - GTS250 - GTS450 öneririm veya HD5770,hepside 9500 GT,den daha iyidir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

1 gb 256 bit GDDR5 GTX 460 GİGABYTE çift soğutmalı ekran kartı satılık.

Alalı henüz 4 ay falan oldu.

400 lira civarına almıştım.

Hakettiği fiyatı önerenle anlaşabilirim. KOlay gelsin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 10