Ekran Kartı Arıyorum....
-
300-500 ylt arasında güzel bi ekran kartı arıyorum. Ekran kartının anakartla falan uyumlu olması gerekiyormuş galiba. Anakartım ASUS P5PL2-E. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/pcbuilder.asp burdan bir dene istersen uyumluluğuna bakarsın
-
geforce 7950 gx2 yada 7900 gx2 almalısın kesinlikle. 500ytl civarı olması gerekiyor fiyatlarının, dx9 kartların ulastıgı son noktadır bu kartlar. aslında 500ytl iyi bir butce, istersen biraz daha bekleyip uzerine birazdaha koyup 8800 alabilirsin. ancak dx10 suanda pek bir ise yaramıyor. ister biraz daha bekler biriktirir 8800 alırsın istersen dedigim modellerden birini alırsın. dx9 almaya karar verirsen sakın ha baska kart alayım deme, bu ikisinin uzerinde kart yoktur. gx2 ler tek kart uzerinde birlestirilmis 2 karttır, kendiliginden sli dır yani. 1gb 1200mhz ddr3 bellegi (675mhz gpu) ve 512bit bellek arabirimi ile ruyalarımdaki karttır.
-
arkadaşım sana süper bi ekran kartı sölüyeyim. ndiva ge force 512 mb (7300 le) 256 bit. paylaşımsız olacak süper bi ekran kartı kaldırmadığı oyun yok.
Toplam Hit: 1186 Toplam Mesaj: 4