folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Ekran Kartı Calışmayı Durduruyor Neden?

Ekran Kartı Calışmayı Durduruyor Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaslar sabah 9da actım pcyı hıc bırsey yok hatta knıght oynuyorum ben actım oyunu takıldım saat 11e kadar sonra oyunda bır ara donma yaptı sonra duzeldı gıbı oldu tekrar donma yaptı altta wındowsta bır ıkon cıkmıs ekran kartı calısmayı durdurdu fln dıye hemen kayboldu okuyamadım sonra pc dondu bende res atmak ıcın elektrıgını kestım tekrar actım normal nette fln takılırken bır sorun yok ama oyunlara gırdıgımde kasıyor kapatmak zorunda kalıyorum donuyor fln sistemi geri aldım sorun duzelmedı ne yapabılırım format atsam duzelırmı acaba?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

demekki maaşını az veriyosun durduruyo çalışmayı iş yavaşlatma eylemine qidiyo? :P

şaka filan bana sorarsan senin sıkıntın donanımsal. genellikle oyunlarda bu tür bi hata vermesi yüklenmeden dolayı çalışmayı durdurduğunu söylüyo. ama yinede ekran kartını tamamen kaldırıp güncel sürücüsünü indirmende ve direct x i baştan kurmanda fayda var

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

baska neyden oalbılır?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

baska neyden oalbılır?

Oyuna gir cpu ve ekran kartının sıcaklıklarına bak bi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    MeTiN_7 bunu yazdı:

baska neyden oalbılır?

Oyuna gir cpu ve ekran kartının sıcaklıklarına bak bi

sonra?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Büyük olasılıkla ekran kartı sürücüsünü yanlış yüklemenden kaynaklanıyor.program ekle kaldırdan ekran kartı sürücüsünü sil sonra driwer sweeper ile dll lerini de sil pc yi yeniden başlat güncel driver yükle muhtemelen düzelecek.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 6