Ekran Kartı Calışmayı Durduruyor Neden?
-
arkadaslar sabah 9da actım pcyı hıc bırsey yok hatta knıght oynuyorum ben actım oyunu takıldım saat 11e kadar sonra oyunda bır ara donma yaptı sonra duzeldı gıbı oldu tekrar donma yaptı altta wındowsta bır ıkon cıkmıs ekran kartı calısmayı durdurdu fln dıye hemen kayboldu okuyamadım sonra pc dondu bende res atmak ıcın elektrıgını kestım tekrar actım normal nette fln takılırken bır sorun yok ama oyunlara gırdıgımde kasıyor kapatmak zorunda kalıyorum donuyor fln sistemi geri aldım sorun duzelmedı ne yapabılırım format atsam duzelırmı acaba?
-
demekki maaşını az veriyosun durduruyo çalışmayı iş yavaşlatma eylemine qidiyo? :P
şaka filan bana sorarsan senin sıkıntın donanımsal. genellikle oyunlarda bu tür bi hata vermesi yüklenmeden dolayı çalışmayı durdurduğunu söylüyo. ama yinede ekran kartını tamamen kaldırıp güncel sürücüsünü indirmende ve direct x i baştan kurmanda fayda var
-
baska neyden oalbılır?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------baska neyden oalbılır?
-----------------------------
Oyuna gir cpu ve ekran kartının sıcaklıklarına bak bi -
manhyak bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
baska neyden oalbılır?
Oyuna gir cpu ve ekran kartının sıcaklıklarına bak bi
-----------------------------sonra?
-
Büyük olasılıkla ekran kartı sürücüsünü yanlış yüklemenden kaynaklanıyor.program ekle kaldırdan ekran kartı sürücüsünü sil sonra driwer sweeper ile dll lerini de sil pc yi yeniden başlat güncel driver yükle muhtemelen düzelecek.