Ekran Kartı Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum ama uyumluluk sorunu yaşamamak istiyorum eski ekran kartım  

NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 bunun yerine daha iyi hangi ekran kartını takabilirim bilgisayar celeron 2.00 1gb ram var

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

takabileceğin en iyi ekran kartı o :D

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

en iyisi bu ama pahalı bence 

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11124-00-20r-hd3850-agp-512mb-gddr3-256bit-ekran-karti-(11124-00-20r)/productdetails.aspx?I_ID=32332

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

masraf yapmana değmez kardeş. Agp ekran kartına vereceğin paraya biraz daha ekle 2.el bi sistem topla pcie  amd işlemcili

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ameros bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum ama uyumluluk sorunu yaşamamak istiyorum eski ekran kartım  

NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 bunun yerine daha iyi hangi ekran kartını takabilirim bilgisayar celeron 2.00 1gb ram var

-----------------------------
    elimde Fx 5500 var 256 mb agp satabilrim .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 6