folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Driver İstek

Ekran Kartı Driver İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilgisyara format attım.Ekran kartı nın driverini arıyorum ama bir türlü bulamadım bir el atsanız

ekran kartı modeli winfast a6200td 256 mb şimdiden teşekkürler!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    dostum istek degil yardım yazacaksın istek yazarsan sana kimse yardım etmez :) google winfast ın kendi sitesine gir ordan bulursun :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Anakart marka,model?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    gigabayte p4 ama annem kutuyu atmış bilmiyorm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    gigabayte p4 ama annem kutuyu atmış bilmiyorm
    -----------------------------

http://www.inndir.com/program.php?id=24352

İndir kur.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    http://us.download.nvidia.com/Windows/178.13/178.13_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    ekran kartını istemiyor musun yukardaki, eğer ses kartını da istiyorsan ilk açılışta biosta anakartın modeli yazar ordan söyle

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

teşekkürler müridler çok sağolun ilk günüm bugün TBT de

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    ACİL diye başlık açmak sakıncalı mürid kardeşim son günün de olabilir aman dikkat :)
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 9