Ekran Kartı Fanı
-
Hocalar Ati HD 4730 ekran kartımın fanı bozuldu ve fan arayışı içerisindeyim.3 gündür parçacı parçacı geziyorum ama bir halt bulamadım.Elinde olan ve satmak isteyen varsa çok makbule geçer. :)
-
fan bozuldu derken dönmüyorsa eğer fanı çıkar temizle yine dönmüyor ise yağla ben her zaman öyle yaparım yada olmadımı :D bilgisayarın havasını çıkaran fandan bul büyük onu ethernet kartı yada dvr kartı girişleri boş ise kart girişinin oraya yapıştır ver gücü al sana ekran kartı hiç ısınmaz bile :D
-
başka bi fan uyduramazmısın hocam. küçük fanlar olur genelde.
-
bensiz_aglama bunu yazdı
fan bozuldu derken dönmüyorsa eğer fanı çıkar temizle yine dönmüyor ise yağla ben her zaman öyle yaparım yada olmadımı :D bilgisayarın havasını çıkaran fandan bul büyük onu ethernet kartı yada dvr kartı girişleri boş ise kart girişinin oraya yapıştır ver gücü al sana ekran kartı hiç ısınmaz bile :D
hocam dediklerinin hepsini yaptım. :D ama fan tümden pert olmuş,yani yenisi gerekiyor. :D satan kimde çıkmazsa eğer dediğin gibi kasa fanı bağlıycam son çare. :D
karabuyucu tarafından 01/Kas/12 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
karabuyucu bunu yazdı
hocam dediklerinin hepsini yaptım. :D ama fan tümden pert olmuş,yani yenisi gerekiyor. :D satan kimde çıkmazsa eğer dediğin gibi kasa fanı bağlıycam son çare. :D
hocam yağı ortasına dök çevir geçenlerde arkadaşın internet kafesinde fan dönmedi direk yağı döktüm orta kısmına sonra verdim hava makinesiyle havayı baya bir döndü sonra takım oh mis gibi çalıştı :D
aynen bulursun aslında ama hani baktın olmuyo yapıştır fanı kart kısmına :D
-
Yok mu satan reisler?
-
bilgisayarcılarda olur makine o kadara güçlü değilse dediğimi yap :D