Ekran Kartı Fanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocalar Ati HD 4730 ekran kartımın fanı bozuldu ve fan arayışı içerisindeyim.3 gündür parçacı parçacı geziyorum ama bir halt bulamadım.Elinde olan ve satmak isteyen varsa çok makbule geçer. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

fan bozuldu derken dönmüyorsa eğer fanı çıkar temizle yine dönmüyor ise yağla ben her zaman öyle yaparım yada olmadımı :D bilgisayarın havasını çıkaran fandan bul büyük onu ethernet kartı yada dvr kartı girişleri boş ise  kart girişinin oraya yapıştır ver gücü al sana ekran kartı hiç ısınmaz bile :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

başka bi fan uyduramazmısın hocam. küçük fanlar olur genelde.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

fan bozuldu derken dönmüyorsa eğer fanı çıkar temizle yine dönmüyor ise yağla ben her zaman öyle yaparım yada olmadımı :D bilgisayarın havasını çıkaran fandan bul büyük onu ethernet kartı yada dvr kartı girişleri boş ise  kart girişinin oraya yapıştır ver gücü al sana ekran kartı hiç ısınmaz bile :D

hocam dediklerinin hepsini yaptım. :D ama fan tümden pert olmuş,yani yenisi gerekiyor. :D satan kimde çıkmazsa eğer dediğin gibi kasa fanı bağlıycam son çare. :D

karabuyucu tarafından 01/Kas/12 13:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

hocam dediklerinin hepsini yaptım. :D ama fan tümden pert olmuş,yani yenisi gerekiyor. :D satan kimde çıkmazsa eğer dediğin gibi kasa fanı bağlıycam son çare. :D

hocam yağı ortasına dök çevir geçenlerde arkadaşın internet kafesinde fan dönmedi direk yağı döktüm orta kısmına sonra verdim hava makinesiyle havayı baya bir döndü sonra takım oh mis gibi çalıştı :D

aynen bulursun  aslında ama hani baktın olmuyo yapıştır fanı kart kısmına :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Yok mu satan reisler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

bilgisayarcılarda olur makine o kadara güçlü değilse dediğimi yap :D

Toplam Hit: 622 Toplam Mesaj: 7