Ekran Kartı Güncelleme Sorunu
-
merhaba dostlar
windows ultimate işletim sistemi kullanıyorum, nvdıa ekran kartını tanımıyo bilgisayar, 'kullanılamaz' hatası veriyo. Güncelleyemiyorum Nvidia nın sitesinde benimkine uygun bir güncelleme sürümü yok. ne olcak bu iş bilgisayarı aldık ekran kartı yok daha görünürde.
-ge force 310 m asus nvidia optimus
-
laptop marka modeli nedir hocam ?
NVIDIA sitesinden güncelleyemiyorsun bir çogunu..
üreticiden indirip kurmayı denedin mi ?
-
hocam model, asus K52J ben sadece kendi sitesinden denedim. başka site bilmiyorum link felan var mı sende ?
-
mmtz326 bunu yazdı:
-----------------------------hocam model, asus K52J ben sadece kendi sitesinden denedim. başka site bilmiyorum link felan var mı sende ?
-----------------------------hocam http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=tr-tr adresinden.
sol taraftaki

This function will auto direct you to Driver's download page. yazısına tıklayarak donanımı taratırmısnız ?
uygun sürücüleri size vericektir.
chipset - intel hd ve nvidia ekran kartı sürücülerini sırasıyla kurdunuz mu acaba ?
-
kardeş özellikleri seçtim buldum fakat windows 7 32-64 bit var bide vista var ultimate yok malesef ya da beceremedim .(
-
mmtz326 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş özellikleri seçtim buldum fakat windows 7 32-64 bit var bide vista var ultimate yok malesef ya da beceremedim .(
-----------------------------vistada olur hocam.
kaç bit işletim sistemi kullanıyorsanız.
onu indirip kurun.
-
64 bit benim ki. pes oynıcaz bi türlü yükleyemedik ekran kartı optimus olunca çok fena... diğer oyunlarda da aynı sıkıntı var ekran kartını kullanamadım daha
-
yok kabul etmedi hiçbirini .(
-
mmtz326 bunu yazdı:
-----------------------------yok kabul etmedi hiçbirini .(
-----------------------------size PM attım :'((
Dedimki TeamViewer kullanıyorsanız bir bakalım :'(((
-
eyw. kardeş yardımın için hallederim bn bi şekilde ;)