Ekran Kartı İle İlgili Sorum Var
-
Merhabalar, merak ettiğim bir şey var bunu sormak istedim bilenlerden yorumlarını fikirlerini almak isterim.
Elimde kullandığım bilgisayar bu linkteki . Bu bilgisayarın yanlışım yoksa harici ekran kartı olmalı ki ilk üzerinde win7 varken nvidia programı sürücüsü yüklüydü.
Zamanını hatırlamıyorum bir ara (şuanki gibi win 10 yüklü iken) gene karıştırdım ama öyle birşey yükleyemedim desteklenen aygıt yok dedi. Yanlış hatırlamıyorsam nvidianın otomatik sürücü bulup yükleyen programı ile bunu denedim ama yüklenmedi
Neyse ben bu bilgisayara buradaki konuda belirttiğim gibi işlemci yükseltmesi yaptım bunu da belirteyim hani onun etkisi olur mu bilmiyorum .
Soracağım şimdi bu bilgisayarda harici ekran kartı olarak nvidia var olması gerekiyor mu? (olmasına olması gerek te neden kayboldu ondan böyle anlamsız bir soru oldu bu :) )
Varsa bunu nasıl aktif hale getirmem gerekiyor şuan kullandığım win10 sistemde?
-
nvidia yok gibi reis ya, yanlış mı hatırlıyorsun acep
edit
burda da yazmüyü
noname tarafından 04/Mar/21 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
nvidia yok gibi reis ya, yanlış mı hatırlıyorsun acep
edit
burda da yazmüyü
Programın var olduğundan kesin eminim ama program var diye o donanım var diyemem :)
verdiğim samsung sitesinde nvidia yazıyor o ne ki?
-
Hocam aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları altında görünür varsa görünmüyorsa yoktur, ki w10 otomatik yüklerdi zaten olsaydı.
-
csfrt bunu yazdı
Hocam aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları altında görünür varsa görünmüyorsa yoktur, ki w10 otomatik yüklerdi zaten olsaydı.
Orada sadece intel(r) hd graphics var . Bende otomatik yükler diye biliyorum ama merak ettim sormak istedim. ilk, bilgisayarı kuzenden aldığımda üzerinde o nvidia programı vardı, samsung sitesinde de o program mevcut olunca sorayım dedim
-
Bois dan kapatma özelliği olabilir mi?
-
x-files bunu yazdı
Bois dan kapatma özelliği olabilir mi?
O dediğiniz dün gece yatarken aklıma geldi bu gün eve geçince bir bakayım onunla ilgili birşey var mı karıştırayım bi.