Ekran Kartı Kablosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

monitörden kasadki ekran kartına giden soketin

kabloların pin uçları hakkında bilgi lazım söktüm karıştırdım

yada b eski tip 2005 yılların kasalı tüplü olan ekran kartı kablosu bulabilirmiyz

kablodan tüpe giriyor tüpten 2 yere soket dağılımı oluyor bu şekilde bi kablo uffff

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bilen?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

vga kablo bağlantı şeması   dıye arat cıkar kasına

img87.imageshack.us/img87/9476/lg773nom4.jpg

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam bu bildiğimiz vga kablosu.

Name Wire Color Description
    A Silver Metal Shield
    B Black Ground
    C Wite Vertical Sync
    D Orange Horizontal Sync
    E Blue Blue (B)
    F Green Green (G)
    G Red Red (R)
    H Brown No Connection
    torpedo_XL tarafından 04/Eki/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

valla çok sağolun yahu.

sırf bunun için 10lira istediydi 

gerek kalmadı 10 lira vermeye sağolun

Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 5