Ekran Kartı Lazım
-
Sis Mirage Graphics
Yonga Türü: SİS 760 Ps
DAC Türü: Internal
yaklaşık toplam bellek: 32mb
ekran kartı özelliklerinde bu yazıyor, şimdi ekran kartımın boyutu 32mb mi:)
neyse arkadaşlar oyun oynamam pc de 720p filmleri takılmadan rahatça izlemek istiyorum, 2.el ekran kartı lazım özellikleriyle birlikte yazıp miktar da yazarsanız sevinirim.
İstanbul Avrupa yakası tercihim.
-
bi bakayım eve duruyosa göndereyim x1950 var

-
çok sevinirim Panxer yalnız bilmediğimden soruyorum ekran kartı işlemci seçiyor mu?
edit; cevap için teşekkürler crimeangel, Panxer eğer ürün duruyorsa talibim:)
Michael tarafından 01/May/15 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
seçmez. iyidir o ekran kartı :)
-
PanxeR bunu yazdı
bi bakayım eve duruyosa göndereyim x1950 var

Eski ekran kartım.
O fanı görünce vay anasını ne kadar da büyük buz gibi yapar diyordum.Şimdikileri görünce gülüyorum valla :D
-
asus en210 var hocam 2-3 ay kullandım sonra kaldı kenarda fansız psu da yormaz 50 tl olur gta 4 düşük ayarda oynattı :D

-
sende sis ekran kartı varsa agp slottur anakartım. bu arkadaşların yazdıkları pci-ex ve sana uymaz
-
Liquid bunu yazdı
sende sis ekran kartı varsa agp slottur anakartım. bu arkadaşların yazdıkları pci-ex ve sana uymaz
http://www.planetcalypsoforum.com/gallery/files/1/6/0/8/3/agp_slot.jpg burada agp slot ve pci-ex slotlarını göstermiş pci-ex slotlarından şimdi kasaya baktım 3 adet var
ekran kartını da çözdüm konu kapanabilir.
Michael tarafından 02/May/15 09:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Michael bunu yazdıLiquid bunu yazdı
http://www.planetcalypsoforum.com/gallery/files/1/6/0/8/3/agp_slot.jpg burada agp slot ve pci-ex slotlarını göstermiş pci-ex slotlarından şimdi kasaya baktım 3 adet var
ekran kartını da çözdüm konu kapanabilir.
Sen PCI-E ile PCI slotlarını karıştıyo olmayasın sakın ?
Senin ekran kartı taktığın yer AGP ise AGP ekran kartı olur aama yok eğer PCI-E ise o zaman PCI-E olur.