Ekran Kartı Overclok Yadım
-
hocam ekran kartım çok dandik overclok yapmak için yadımlarınızı bekliyorum
mirage3+256mb paylaşımlı
sis 307elv forlvds
-
dandik demişsin overclock demişsin :D kendi içinde çelişmişsin :|
overclock öyle her parçaya yapılmas hocam :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------dandik demişsin overclock demişsin :D kendi içinde çelişmişsin :|
-----------------------------hocam bende zaten birazdaha iyi duruma gelmesi için yapıyorum dandikten kastım 256mb paylaşımlı olması
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------dandik demişsin overclock demişsin :D kendi içinde çelişmişsin :|
-----------------------------hocam bende zaten birazdaha iyi duruma gelmesi için yapıyorum dandikten kastım 256mb paylaşımlı olması
-----------------------------hacım onu demek istemedim bende de bir ekran kartı var yongası falan kötü değil hatta iyi bile sayılabilir fakat overclock yapınca performans alamıyorum..
yani demek istediğim şey overclock yapınca performansın artacak diye bir şey yok eğer overclock'u desteklemeyecek bir kartsa ki tam olarak araştirmadım ve bilmiyorum senn kartı elindekinden de olabilirsin :|
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------hocam ekran kartım çok dandik overclok yapmak için yadımlarınızı bekliyorum
mirage3+256mb paylaşımlı
sis 307elv forlvds
-----------------------------paylaşımlı ekran kartına ne yapsan bi bk olmaz hocam kasma boşuna para biriktir bnce.