Ekran Kartı Ramdan Yemeye Başladı Formattan Sonra
-
win 8 den 7 ye geçtim ultimate 32 bit
4 ram varken 3,15 kullanılabilir oldu 2 gb ekran karıtını görmüyo hayla kendi ramdan yiyo neden ki
-
-
32bit te zaten 4gb ram kullanamazsın 64bit kurman gerek
PsychoDawn tarafından 12/Eki/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Ramları sök yerini değiştir aynı işlemi için ekran kartı içinde yap, ayrıca ana kartın hem on board ekran kartlı hemde harici ekran kartın mı var eğer öyle ise neden onboardlı bir ana kart aldın ve ona neden ekstradan ekran kartı taktın,
Bu duruma benzeyen bir durum daha önce başıma geldi,
http://www.tahribat.com/Forum-8-Gb-Ram-Var-4-Gb-Kullaniyor-183856/
Edit: Resim ekleme,
Ayrıca @ PsychoDawn dediği gibi 64 bit kur bi, ama halen neden hem onboard ekran kartı bir ana kart ve ayrı bir ekran kartı aldın anlam veremedim,
Robinson_Crusoe tarafından 12/Eki/13 01:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hayır onboardlı deil formattan sonra böyle oldu laptopda zaten bu masaüstü deil
-
driverları kurdun mu?
-
kurulu hocam hepsi nvidiayıda görüyo ama yüksek grafik işlemcili şeyi bütün ayarları yaptım ama amk gene penceleri sağa sola götürürken arkadan geliyo amk şeyi ekranı
-
Mert_648 bunu yazdı
hayır onboardlı deil formattan sonra böyle oldu laptopda zaten bu masaüstü deil
hocam 32bit sistem de zaten 4gb ram kullanamazsın 64 bit kurman gerek. 32 bit desteklemiyor 3.25 üstünü. sadece göstermelik 4gb ram kullanıyormuş gibi yapabilirsin oda göstermelik olur yinede 4gb kullanmaz
PsychoDawn tarafından 12/Eki/13 01:22 tarihinde düzenlenmiştir -
32 bit işletim sistemi kurmuşsun elemanın dediği gibi 4 gb rami görmemen normal. 64 bit kur. Ekran kartınla alakası yok. Gerçi teknik olarak var aslında ama dolaylı, seni ilgilendiren bir şey değil. 64 bit kurunca görecektir 4 gb'ı.
-
ekran kartı eski haline gelecek mi ? ramla sorunum yok aslında amk ekran akrtında sıkıntı
-
64 bit işletim sistemini ve ona uygun driverlarini kur .