Ekran Kartı Sorunu
-
bıktım bu ekran kartından full ekran bi uygulamaya girsem bi kaç dakika işlem yaptıktan sonra çıksam bilgisayar kilitleniyor donuyor.. örneğin oyuna giriyorum oynuyorum çıkıyorum kitleniyor veya en ufak bi dos oyununda bile çıkışta kilitleniyor. bazı programları kapatırkende donabiliyor.. bu ekran kartıyla mı alakalı yoksa başka birşeylemi bilmiyorum tahminimce ekran kartı şuan gforce 6600 gt var önceki gforce mx440 kartımda böyle bir problem yoktu pcde.. sürücülerim güncel.. bu neden kaynaklanır?
-
Bu kartın en azından dos oyunlarda bunu yapmaması lazım... Driverini güncelleştir...
-
ram lerin ne?? entry seviyesinde ramler şişiyor..
-
512ddr ram var ram az fakat yinede bu kadar sorun yapmaması lazım inanılmaz derece yavaşlıyor bilgisayar
-
tmm da matrix in de ddr 2 rami war hangi oyunu açarsan aç şişiyo. kingston takıyosun banamısın demiyo.
-
6600gt iyidir bööle bi sorun yapmaması lazım ya hatalı yada başka bi parçada sorun war. belki power yeteri kadar besleyemiyodur. çünkü yeni kartlar bayaa çekiyo powerdan
-
Driver lari guncelle sorun devam ederse biostan onboard vga secengini disable yap...sorun yine devam ederse isletim sistemini yeniden kur...sorun tekrar ederse ekran kartini teknik servise gotur.
Toplam Hit: 1319 Toplam Mesaj: 7