Ekran Kartı Sorunu Hakkında Fikirleriniz?
-
Bu sabaha kadar herşey yolundaydı...bu sabahta açtım oyunu (microsoft flight simulator X) başladım ettim...devam ederken ekran karardı..sonra moniyötün ışığı yeşilden kırmızıya döndü..ekranda sinyal alınamıyor yazısı çıktı...kasa çalışıyodu..kablomu gevşedi acaba diye bakarken kasadan gelen pervane sesi kesildi...snra baktım kasa çalışıyodu..3-4 saniye içinde kasadanda ses kesildi....
bi mana veremezken tuşa tekrar bastım pc açıldı..tam kapandığında kaldığı ekranda açıldı...5-10 saniye devam ettim snra bilgisayar kapanıyor dedi ve kapandı...aynı şey 2-3 kere oldu sinir oldum..
ekran kartının markasını modelini vs.bilmiyorum..kasayı açıyım dedim casper ın stikırı vardı yetkili dışında müdaheleler garanti dışıdır diye...cesaret edemedim açmaya..
oyunun grafik ayarlarını düşürsem vs.bi çözüm olurmu sizce? bugüne kadar çatır çator çalıştırdığı oyunda problem yapıyosa derdi nedir bu bilgisayarcığın?
not: bana ekran kartı sorunu gibi geldiği için böle başlık attım ama başka bi sorun da olabilir tabi
-
illa kasanın kapağını açmak zorunda değilsin everest ultimate edition veya aida64 ile görebilirsin ekran kartının ne olduğunu bir dene bence .
-
istersen pc nin içini açıp bir tozunu al çok ısındığı için yapıyor olabilir