folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Sorunu Hakkında Yardım

Ekran Kartı Sorunu Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Pc de şu anda 2 ekran takılı. Bir Led birde normal lcd var.

Aşırı sıcaklardan sanırım geçenlerde pc açılırken normal ilerledi herşey windowsa hoşgeldiniz yazısından sonra led ekran uykuya geçti.

Ama lcd ekran normal açıldı. Led ekranın kablosunu kasadan çıakrığp taktım ekrana görüntü geldi. Halen bu sorun devam etmekte, çıkarıp takınca yada yerini değiştirince görüntü geliyor.

Aşırı ısınmaktan kaynaklı sorun oluştu sanırım kartta ama bilemiyorum açılırken herşeyin normal olması ama daha sonra uykuya geçmesi kafamı karıştırdı biraz. Daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa diye açtım konuyu umarım vardır bu sorun hakkında birşeyler bilen.

Monitorleri tek tek de taktım yine lcd ekran normal açılıyor led açılmıyor. Başka yerde de denedim led de sorun yok sorun ekran kartında gibi gözüküyor ama dediğim gibi windows açıldıktan sonra uykuya geçmesi kafa akrıştırıcı acaba korumaya filan mı aldı otomatik kendini bilemiyorum.

Ekran karıtnı da iyicene açıp temizledim. Termal macunda baştan sürdüm güzelcene ince bir tabaka. Şuanda ısı sorunu yok ama işte ekran sorununu çözemedim.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

up

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLSCGN
    GLSCGN's avatar
    Erkek

peki ekran kartınız kaç derece oluyor ve pc donanım bilgilerini yazar mısınız 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bununda sonu minecrafta bağlanmasında :D neyse bir up olur

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

güç modlarında bi sorun olmasın? incelesene bi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam, bide çözünürlüğü düşürüp denermisin ?

bi ihtimal.

Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 6