Ekran Kartı Sorunu Hakkında Yardım
-
Pc de şu anda 2 ekran takılı. Bir Led birde normal lcd var.
Aşırı sıcaklardan sanırım geçenlerde pc açılırken normal ilerledi herşey windowsa hoşgeldiniz yazısından sonra led ekran uykuya geçti.
Ama lcd ekran normal açıldı. Led ekranın kablosunu kasadan çıakrığp taktım ekrana görüntü geldi. Halen bu sorun devam etmekte, çıkarıp takınca yada yerini değiştirince görüntü geliyor.
Aşırı ısınmaktan kaynaklı sorun oluştu sanırım kartta ama bilemiyorum açılırken herşeyin normal olması ama daha sonra uykuya geçmesi kafamı karıştırdı biraz. Daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa diye açtım konuyu umarım vardır bu sorun hakkında birşeyler bilen.
Monitorleri tek tek de taktım yine lcd ekran normal açılıyor led açılmıyor. Başka yerde de denedim led de sorun yok sorun ekran kartında gibi gözüküyor ama dediğim gibi windows açıldıktan sonra uykuya geçmesi kafa akrıştırıcı acaba korumaya filan mı aldı otomatik kendini bilemiyorum.
Ekran karıtnı da iyicene açıp temizledim. Termal macunda baştan sürdüm güzelcene ince bir tabaka. Şuanda ısı sorunu yok ama işte ekran sorununu çözemedim.
-
up
-
peki ekran kartınız kaç derece oluyor ve pc donanım bilgilerini yazar mısınız
-
bununda sonu minecrafta bağlanmasında :D neyse bir up olur
-
güç modlarında bi sorun olmasın? incelesene bi.
-
hocam, bide çözünürlüğü düşürüp denermisin ?
bi ihtimal.