folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Ve Cd R-W Sorunu

Ekran Kartı Ve Cd R-W Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

renk kalitesini 32 bit yapınca pc donuyo bi kaç saniye sonra görüntü gidiyo ama bilgisayar çalışlmaya devam ediyo reset atana kadar görüntü gelmiyo

CD - RW sorunu : Biraz önce konu açmıştım orda bahsettim jumperını değiştirdim şimdi okuyo ama cd yazılmıyo bide önyükleme yapılmıyo jumperi değişti için görmüyo pc başlarken.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ekran kartının driverini güncelle. fanı falan çalışıyomu ne alemde? herşey normal görünüyosa, ekran kartı sizlere ömür gibi.

cd-rw okuyup yazmıyosa okuyucu gözde sorun vardır.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

ekran kartının driverini güncelle. fanı falan çalışıyomu ne alemde? herşey normal görünüyosa, ekran kartı sizlere ömür gibi.

cd-rw okuyup yazmıyosa okuyucu gözde sorun vardır.

Hepsini denedim olmadı , elvada ekran kartım :D 4 yıldır kullanıyodum zor olucak ayrılmak :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ekran kartını cıkar ve anakartın ekranında faydalan bak Aynı Sorun varmı diye

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

adama bunu yazdı:

ekran kartını cıkar ve anakartın ekranında faydalan bak Aynı Sorun varmı diye

Zaten onu kullanıyorum :D 4 yıldır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

raw sorunu gecen hafta basıma geldi ve D:/ erişemiyordum ve bicimlendirdim geri recuwa programlarını denedım fayda etmedi ve pc dvd de rw oldu ve cd okumuyor anlayacagın sudurki cg ram vardı birini cıkarıp tek tek denedım ve birin sorunlu oldugunu gördüm ve sorun düzeldi ramlerini bir ince tek ram sahipsen baska bir ram tak dene çözülür

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 779 Toplam Mesaj: 6