Ekran Kartı Ve Ram
-
http://www.cimri.com/crea-pearl-ce4-core-2-duo-e4300-1-80-ghz-512-mb-80-gb-masaustu-bilgisayar
elimde bu bilgisayar var. masaüstünde oyun oynamanın tadı bir başka olduğunu farkettim ve bu bilgisayarıma ram ve ekran kartı alacağım. prototype yada left for dead 2 tarzı oyunları rahat oynayabileceğim çok aşırıya da kaçmayacak şekilde almak istiyorum fakat anakartım neyi destekliyor bilmiyorum, işin doğrusu bu işlerden hiç anlamam.. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. çok fazla bir bütçe ayırmadım 250-300 tl civarı olursa güzel olur.. (2. el de olabilir hiç farketmez)
-
yada direk bu tarz bir bilgisayarda alabilirim..
buradaki işlemci ve ekran kartı nasıl onu da anlamıyorum doğrusu
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------yada direk bu tarz bir bilgisayarda alabilirim..
buradaki işlemci ve ekran kartı nasıl onu da anlamıyorum doğrusu
-----------------------------elindeki bilgisayarla bu dediğin oyunları oynayamazsın çift çekirdek 1.8 çalıştırmaz tamamen yeni bir kasa almanı tavsiye ediyorum
bu bilgisayarla ilgili pek iyi bişey söyleyemem ekran kartı onboard kart oyun oynamak istiyosan iyi bir ekran kartına sahip olman gerekir onboard tavsiye etmem
işemcisi çok kötü 1.6 hiçbirşeye yetmez
-
Oyun için hem elindeki bilgisayarı hemde bunu alabilirim dediğin bilgisayarı unut ikiside ilede oyun oynayamazsın.