Ekran Kartıda Mı Sorun Var? Donanımdan İyi Anlayan Bir Baksın
-
Bir kaç gün önce Sapphire 8500 GT 512 bir ekran kartı aldım ancak bilgisayarda görüntü bazen bu şekilde oluyor neden olabilir zoom yaparsanız resme daha iyi anlıyacaksınız.
http://img221.imageshack.us/img221/8230/grnt000ew6.jpg
-
resimden birşey anlaşılmıyor.. sorunun ne oldugunu anlatırsan belki yardmcı olabilrz.. eger ekranın rengi pembe - kırmızı oluyorsa monitor kablosunda kaynaklanıodur..
-
hea akranın şavkı kaymış.
1. ekran kablosunu iyi kontrol et . tak çıkar. yeniden başlt
2. ekran kartını iyice yerleştirldiğindne emin ol kontrol et. bak bakalım bişi varmı
3. sorun monitörden kaynaklanıyorsa bir tv tamircisine götür derim.
neredeyse aynısı benim de başıma geldi ondan biliorm :D
-
monitorun ekran kartına giden kablosunu sağ-sol-yukarı-aşşa kombinasyonlarında oynat görüntünün düzeldiği acıda bantla-bağla-sıkıstır sora dwm et (=
-
Arkadaşlar guzel demıssınız de lcd kablosunda sorun yok ekran kartını 12312321 kere taktım cıkarttım yıne aynı format attım drıverdan dedım yıne aynı? sızın söyledıklerınızı ben çok öncelerı yaptım :)
-
O halde Yeni Aldığın Ekran kartı Fabrikasyon arızalıdır, En kısa sürede geri götür durumu Aldığın yere bildir, Garantiden faydalandırsınlar. Sorun Driver Tanımlamaları hakkında işletilen Dosyaların Kart üzerindeki, işlemciyi görmemelerinden kaynaklanıyor kanaatimce, Sanki Ekran kartını tanıtmamışsın gibi görünüyor değilmi. Örnek resimde Öyle Görünüyorda.
-
Cok büyük ihtimal sorun ekran kartındadır hocam... Götür 15 gün olmadan yenisiyle değiştirsinler...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Cok büyük ihtimal sorun ekran kartındadır hocam... Götür 15 gün olmadan yenisiyle değiştirsinler...
-----------------------------
başka sorun???
Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 8