folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartıda Mı Sorun Var? Donanımdan İyi Anlayan Bir Baksın

Ekran Kartıda Mı Sorun Var? Donanımdan İyi Anlayan Bir Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCKWHITE
    BLaCKWHITE's avatar
    Erkek

Bir kaç gün önce Sapphire 8500 GT 512 bir ekran kartı aldım ancak bilgisayarda görüntü bazen bu şekilde oluyor neden olabilir zoom yaparsanız resme daha iyi anlıyacaksınız.

http://img221.imageshack.us/img221/8230/grnt000ew6.jpg 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    resimden birşey anlaşılmıyor.. sorunun ne oldugunu anlatırsan belki yardmcı olabilrz..  eger ekranın rengi pembe - kırmızı oluyorsa monitor kablosunda kaynaklanıodur..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

hea akranın şavkı kaymış.

1. ekran kablosunu iyi kontrol et . tak çıkar. yeniden başlt

2. ekran kartını iyice yerleştirldiğindne emin ol kontrol et. bak bakalım bişi varmı

3. sorun monitörden kaynaklanıyorsa bir tv tamircisine götür derim.

neredeyse aynısı benim de başıma geldi ondan biliorm :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    monitorun ekran kartına giden kablosunu sağ-sol-yukarı-aşşa kombinasyonlarında oynat görüntünün düzeldiği acıda bantla-bağla-sıkıstır sora dwm et (=
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCKWHITE
    BLaCKWHITE's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar guzel demıssınız de lcd kablosunda sorun yok ekran kartını 12312321 kere taktım cıkarttım yıne aynı format attım drıverdan dedım yıne aynı? sızın söyledıklerınızı ben çok öncelerı yaptım :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    O halde Yeni Aldığın Ekran kartı Fabrikasyon arızalıdır, En kısa sürede geri götür durumu Aldığın yere bildir, Garantiden faydalandırsınlar. Sorun Driver Tanımlamaları hakkında işletilen Dosyaların Kart üzerindeki, işlemciyi görmemelerinden kaynaklanıyor kanaatimce, Sanki Ekran kartını tanıtmamışsın gibi görünüyor değilmi. Örnek resimde Öyle Görünüyorda.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Cok büyük ihtimal sorun ekran kartındadır hocam... Götür 15 gün olmadan yenisiyle değiştirsinler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cok büyük ihtimal sorun ekran kartındadır hocam... Götür 15 gün olmadan yenisiyle değiştirsinler...
    -----------------------------
    başka sorun???

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 8