Ekran Kartım Yanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Dell inspiron n5010 fan speed yükledim, fan hiç susmuyor ve çok gürültülü çalışıyor diye, işlemciler 40-50 derece civarlarındayken bilgisayar neredeyse boştayken gpu  75 derecede seyrediyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Adaptör'ün eski olması buna sebebiyet verir mi ?

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende de aynı makine var. Ram kapağını söktüm. Tam oradan içeriye hava verecek şekilde harici fan aldım. Isınma diye bir şey yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Bende de aynı makine var. Ram kapağını söktüm. Tam oradan içeriye hava verecek şekilde harici fan aldım. Isınma diye bir şey yok.

Hocam ısınmaması gerekiyor normal şartlarda, pc boşta çünkü. Senin dediğin de bir çözüm ama ben sorunun kaynağına inmek istiyorum.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

temizle hocam %90 geçer iki akşam önce arkadaşın 5010 un senin gibiydi şimdi canavar oldu sıfır ısınma.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

temizle hocam %90 geçer iki akşam önce arkadaşın 5010 un senin gibiydi şimdi canavar oldu sıfır ısınma.

Usta 1 hafta oldu temizleyip termal macunlarını yenileyeli. Sadece ekran kartı ısınıyor ve laptop boştayken, çok garip cidden. Adaptör böyle bir sorun yaratır mı diye cidden merak ediyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bitcoin mining virüsü yemiş olmayasın?

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

hocam bugün format attım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

++ Olabilitesi çok yüksek ve mantıklı hocam 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    BlacKShelD bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

++ Olabilitesi çok yüksek ve mantıklı hocam 

Öyleyse şayet nasıl düzeltebilirim ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Hocam ısınmaması gerekiyor normal şartlarda, pc boşta çünkü. Senin dediğin de bir çözüm ama ben sorunun kaynağına inmek istiyorum.

hocam bu olay bende de vardı nie oldugunu çözemedim ama windows kaynaklı.format attım geçti

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    exchanger bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

hocam bu olay bende de vardı nie oldugunu çözemedim ama windows kaynaklı.format attım geçti

Windows 8.1 yükledim gene aynı şey var cidden anlam vermek çok zor.

Toplam Hit: 1185 Toplam Mesaj: 11