Ekran Kartım Yanıyor
-
Dell inspiron n5010 fan speed yükledim, fan hiç susmuyor ve çok gürültülü çalışıyor diye, işlemciler 40-50 derece civarlarındayken bilgisayar neredeyse boştayken gpu 75 derecede seyrediyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Adaptör'ün eski olması buna sebebiyet verir mi ?
-
Bende de aynı makine var. Ram kapağını söktüm. Tam oradan içeriye hava verecek şekilde harici fan aldım. Isınma diye bir şey yok.
-
imlegend bunu yazdı
Bende de aynı makine var. Ram kapağını söktüm. Tam oradan içeriye hava verecek şekilde harici fan aldım. Isınma diye bir şey yok.
Hocam ısınmaması gerekiyor normal şartlarda, pc boşta çünkü. Senin dediğin de bir çözüm ama ben sorunun kaynağına inmek istiyorum.
-
temizle hocam %90 geçer iki akşam önce arkadaşın 5010 un senin gibiydi şimdi canavar oldu sıfır ısınma.
-
SUPERBICO bunu yazdı
temizle hocam %90 geçer iki akşam önce arkadaşın 5010 un senin gibiydi şimdi canavar oldu sıfır ısınma.
Usta 1 hafta oldu temizleyip termal macunlarını yenileyeli. Sadece ekran kartı ısınıyor ve laptop boştayken, çok garip cidden. Adaptör böyle bir sorun yaratır mı diye cidden merak ediyorum.
-
bitcoin mining virüsü yemiş olmayasın?
-
deja-vu bunu yazdı
hocam bugün format attım.
-
deja-vu bunu yazdı
++ Olabilitesi çok yüksek ve mantıklı hocam
-
BlacKShelD bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
++ Olabilitesi çok yüksek ve mantıklı hocam
Öyleyse şayet nasıl düzeltebilirim ?
-
exchanger bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Hocam ısınmaması gerekiyor normal şartlarda, pc boşta çünkü. Senin dediğin de bir çözüm ama ben sorunun kaynağına inmek istiyorum.
hocam bu olay bende de vardı nie oldugunu çözemedim ama windows kaynaklı.format attım geçti
-
Ekerci bunu yazdıexchanger bunu yazdıimlegend bunu yazdı
hocam bu olay bende de vardı nie oldugunu çözemedim ama windows kaynaklı.format attım geçti
Windows 8.1 yükledim gene aynı şey var cidden anlam vermek çok zor.