Ekran Kartından Görüntü Gelmiyor Yardım
-
Hocalar ekran kartı fanı bozulmuştu değiştik. şimdi ekran kartına takınca monitörde görüntü yok. ama onboard'a alınca var.
Her türlü eleman çıkarılmış tekrar takılmıştır bios pili dahil. Bios'u da sıfırladım. Ama zıkım bi gelmedi. Sorun ne olabilir, ne yapabilirim?
bu arada fanı falan da çalışıyor
-
3 kez başıma geldi ekran kartın yanmıştır kuvvetle muhtemel
ekrtan kartları 2 yıl garantili olur götür aldığın yere yapamazlarsa
yenisini verirler ben 3 kez değiştirdim her seferinde yeni kartla 2 yıl garantim oldu :D
-
aliyk bunu yazdı
yenisini verirler ben 3 kez değiştirdim her seferinde yeni kartla 2 yıl garantim oldu :D
öyle olmaz garanti işi, eğe öyle olduysa veren elemanlar bilmiyordur garanti işlemlerini. garanti süren neyse odur değişmez
hacı seninde ekran kartı yanmış muhtemelen,, farklı bi vga dene bakalım nolcak, senin vga yı da dene başka yerde
amele_2 tarafından 26/Mar/13 18:16 tarihinde düzenlenmiştir -
amele_2 bunu yazdıaliyk bunu yazdı
öyle olmaz garanti işi, eğe öyle olduysa veren elemanlar bilmiyordur garanti işlemlerini. garanti süren neyse odur değişmez
hacı seninde ekran kartı yanmış muhtemelen,, farklı bi vga dene bakalım nolcak, senin vga yı da dene başka yerde
hocam 3 kere aynı sorundan gittiği için değişildi ve yeni verilen ekran kartı ile yeni gatanti başladı
haa bilmiyorlarsada işime geldi :D
aliyk tarafından 26/Mar/13 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
garanti bitti. 1 ay sonra 3. yıl olacak. fan değişmeden önce ekran kartı sağlamdı çalışıyordu fanı değiştim sonra gitti.
Osuran_Boga tarafından 26/Mar/13 18:58 tarihinde düzenlenmiştir