Ekran Kartının İdeal Sıcaklığı Kaç Santigrat Olmalıdır ?
-
Normalde 43-46 arası gidip geliyor.Sizce nasıl bu değerler ?
-
iyi gibi
-
Günlük 6 konu açmak için andmı içtin google yazsan çıkar sorunun cevabı sırf bugün 6 tane konu açmış
-
hocam sen bilgisayar basında fazla duruyorsun bence, arada cık hava al.
her gün özellikle senin konuların gözüme carpıyor, kusura bakma ama yarısından cogu bos bos konular.
google varken neden en ufak soru icin konu acıyorsunuz anlamıyorum ben.
-
http://www.tahribat.com/Forum-3-Kilo-Altin-Tahmini-Ne-Kadar-Eder-173081/
-
Andrei bunu yazdı
her gün özellikle senin konuların gözüme carpıyor, kusura bakma ama yarısından cogu bos bos konular.
Google da arattığında ilk tahribatta çıkıyor birisi sorununu arattırdığında. O halde böyle konulara güzel içerikle cevap vermek - bir durum değil aksine + bir durum. Böyle yazacağınıza bence bilginizi paylaşın.
-
ZoRKaYa bunu yazdıAndrei bunu yazdı
Google da arattığında ilk tahribatta çıkıyor birisi sorununu arattırdığında. O halde böyle konulara güzel içerikle cevap vermek - bir durum değil aksine + bir durum. Böyle yazacağınıza bence bilginizi paylaşın.
ben bilgimin oldugu konulara zaten cevap veriyorum kimseyi terslemeden ve bıkmadan, uyarın icin tesekkürler.
sadece bu arkadasın son birkac gündür abarttıgını düsünüyorum.
ayrıca google'da aratılan her türlü bilgisayar sorununa tahribat'ta bakmak zorunda degilsin ki, zibilyon tane bilisim formu var, demek istedigim, bu tip basit sorunlarla ilgili yorumlar her türlü mevcut.
neyse, sorunun cevabına gelince, evet gayet normal degerlerin, fanın temizlik durumuna göre oyunlarda +10-15 dereceye kadar oynayabilir.
Andrei tarafından 04/Şub/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Bekleme sicakligi mi? Calisma sicakligimi?
Calisma sicakligi o ise ekran kartin baya eski. Bekleme sicakligi o ise normal. Bir furmark daya da oyle olc.
-
ideali yokki -273 ee kadar yolu var ne kadar azsa o kadar iyidir