Ekran Kilidi Olan Telefondan Bilgi Alınabilir Mi ?
-
Merhaba,android samsung s4 ve htc one telefonlardan pc'ye usb olarak bağlanınca eğer tuş kilidi kapalı ise pc ye bir bilgi aktarımı olmuyor diye biliyorum ?
Desen veya security 360 kurulu telefonda bunu aşabilme yolları var mı ? yoksa bilgilerimiz güvende midir ?
-
USB hata ayıklama kapalı ise bir şey olmaz. Zira yabancı bilgisayara takınca benimki direk sadece şarj ile bağlantı sağlandı yazıyor. Veri aktarımı için kilidi açıp data aktarımına izin vermem gerek. Saf Android 6.
-
Hocam Eğer geliştirici seçenekleri açıksa SD kartını kopyalarım değilse bilmiyorum
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Merhaba,android samsung s4 ve htc one telefonlardan pc'ye usb olarak bağlanınca eğer tuş kilidi kapalı ise pc ye bir bilgi aktarımı olmuyor diye biliyorum ?
Desen veya security 360 kurulu telefonda bunu aşabilme yolları var mı ? yoksa bilgilerimiz güvende midir ?
Kendi telefonumda, kilit acmadan pc ye baglarsam sadece şarj oluyor. Tus kilidini açtığım an mtp olarak görüyor, debug aciksa adb de kullanabiliyorum. Ama hepsi için tuş kilidini açmam gerekiyor