Ekran Koruyucu Kapatmaktan Gına Geldi...
-
Hocalar windows xp home edition kullanıyorum. Makinem dizüstü. Ekran koruyucu default olarak 1 dakikaya ayarlı. Ben her oturum açtığımda özelliklerden ekran koruyucuyu "yok" olarak seçtikten sonra uygula deyip çıkıyorum. Bunu kapatmanın bi yolu yok mu? Ekran kartı sürücüsünü yeniden yüklesem düzelir mi? Virüs falan yok sistemde. Çok sinir bozucu bir durum.
-
her seferinde eski ayarlarina geri mi donuyor ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
Evt hocam her seferinde 1dk ya ayarlanmış olarak windows xp nin ekran koruyucusu devreye giriyor. Süresini değiştirsemde kapatsam da oturumu yeniden açtığımda ayarlar yine eskiye dönüyor. -
BRK35 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
Evt hocam her seferinde 1dk ya ayarlanmış olarak windows xp nin ekran koruyucusu devreye giriyor. Süresini değiştirsemde kapatsam da oturumu yeniden açtığımda ayarlar yine eskiye dönüyor.
-----------------------------eng forumları araştırdım da herkes sorun belirtmiş cevap vermemişler
-
Hocam basıcam formatı ama makine bu probleminin dışında saat gibi çalışıyor. Tek bu yüzden bi tomar kurulumla uğraşmak adama koyuyor.
-
hocam ekran koruyucuları tamamiyle sil bence ben sildim ve çook memnunum valla süper yanii