folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Sarardı (Yardım)

Ekran Sarardı (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    ekranın görüntüsü sarardı.. ekran kartı ati..  bi arkadaşın pc böyle oldu.. bende sorayım dedim.. neden olabilir acaba..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    monitörün fişi cıkmış hocam tam oturt yerine...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    fişi çıkmış yada kablon kırılmaya başlamış zamanla farklı renkleri de görürsün :))

AMD Rulezzz =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

monitorun kablosundan kaynaklanmakta sorun. monitor eskimi. o sorunu bende taşıyorum. bu yuzden kasayı duvara iyice yaslıyorum.

ekran kartının çıkış/giriş o kısmı follofoş durumda. fazla eski değilse git bi pc ye kabloyu komple değiştir. yada yapabiliryorsan kendin değiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    benimkide yesermişti  arkayla oynaya oynaya  pinlerini kırmıstım :|    simdi amcaolununki yesermiş  neden acaba yaptırmaya götürseler nesini değiştirirler ne kadardır ?? 

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    benimkide cok koyu gosteriyo 

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    VGA connectörünü kontrol edin beyler..ondandır..

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

mönitör kablosu olarak elektronik dükkanlarında bulabilirsiniz birçok samsung mönçtürnkini değiştirdim ama LG marka bir mönitörde çaktım çünkü mönitörün içine giren soketleri farklı idi 

yapabilirim diorsanız mönitörü söküp o o kabloyu takıp edin  saten 3 bağlantı war 2 si orda bi kart war ona gidio 1 taneside kısa devre tüpün arkasında bi yere gidio aynı söketlere sahip bi kablo bulabilirseniz alın 10 YTL e alıyordum en son tabi bu FLAT mönitörler için :D LCD Kullanıyorsanız saten kablo mönitörden ayrı yeni kablo olabilirsiniz 

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 2081 Toplam Mesaj: 8