Ekran Sarardı (Yardım)
-
ekranın görüntüsü sarardı.. ekran kartı ati.. bi arkadaşın pc böyle oldu.. bende sorayım dedim.. neden olabilir acaba..
-
monitörün fişi cıkmış hocam tam oturt yerine...
-
fişi çıkmış yada kablon kırılmaya başlamış zamanla farklı renkleri de görürsün :))
-
monitorun kablosundan kaynaklanmakta sorun. monitor eskimi. o sorunu bende taşıyorum. bu yuzden kasayı duvara iyice yaslıyorum.
ekran kartının çıkış/giriş o kısmı follofoş durumda. fazla eski değilse git bi pc ye kabloyu komple değiştir. yada yapabiliryorsan kendin değiştir
-
benimkide yesermişti arkayla oynaya oynaya pinlerini kırmıstım :| simdi amcaolununki yesermiş neden acaba yaptırmaya götürseler nesini değiştirirler ne kadardır ??
-
benimkide cok koyu gosteriyo
-
VGA connectörünü kontrol edin beyler..ondandır..
-
mönitör kablosu olarak elektronik dükkanlarında bulabilirsiniz birçok samsung mönçtürnkini değiştirdim ama LG marka bir mönitörde çaktım çünkü mönitörün içine giren soketleri farklı idi
yapabilirim diorsanız mönitörü söküp o o kabloyu takıp edin saten 3 bağlantı war 2 si orda bi kart war ona gidio 1 taneside kısa devre tüpün arkasında bi yere gidio aynı söketlere sahip bi kablo bulabilirseniz alın 10 YTL e alıyordum en son tabi bu FLAT mönitörler için :D LCD Kullanıyorsanız saten kablo mönitörden ayrı yeni kablo olabilirsiniz