Ekran Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkadslar laptopa masaustu bılg. cd lerı ıle format attım..Arkadaslar sımdı laptopda bırsey ızlerken falan 5-10 arası (emin değilim) ekran kapanıyor mause oynatınca tekrar acılıyor yapabılcegım bısey varmı??? çok sağolun..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    denetim masasına gir oradan güç seçeneklerine gir sonra monitörü kapat bölümünü hiçbir zaman yap yada daha farklı bişey işte :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    eyw arkdasım..bıseyler yaptım ama ınsallh olur..sağol..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Masaüstüne sağ tıkla özelliklere gir ordan Ekran koruyucusuna gir sonra altta Güç ayarları war ordan girdin mi hepsini yaparsın daha yapamazsan yaz bakarız.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkadsalr cok sağolun fazla oluyorum ama laptopu actıgımda SynCntxt.rtf adlı bısey bulunamadı dıyo onu nasıl yukleyebılırım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

.rtf (rich text format) . bi belge biçimlendirme standardı.microsoft geliştirmiş sanırsam[maksat bilgi olsun]

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=657482&action=filfo

http://www.input-drivers.com/drivers/74/74579.htm

bak bakam bunlarda olması lazım

Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 6