Ekran Titriyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurdem
    ugurdem's avatar
    Erkek
    arkadaslar ekran degil tabi ama goruntu tıtrıyo philips 107t nın neden?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahkaha_100
    kahkaha_100's avatar
    Erkek
    dostum masa uzerındeyken sağ tusa basıp ozellılere geldın mı??? (ekran koruyucu arka plan resım bolumu) ıste oraya gel sana anlatacaklarımı sırayla yap... ustte sağ tarafta AYARLAR var ona gır ordakı renk kalıtesını kendıne gore ayarla ekran cozunurlugunude ayarla sonrada GELISMIS yazan dugmeye bas (sağ altta) orda genel bagdaştarıcı renk yonetımı falan yazar sen ordan MONITOR secenegını sec Monitör ayarları yazan yerın altında EKRAN YENILEME SIKLIGI var onu 85 Hertz ayarla bundan daha yuksegı olcagını sanmıyorum ama varsa onu ayarla... hepsı bukadar uygula ve tamam dugmelerıne bas baska yapman gereken bır sey yok hadı kolay gelsın

NasıL Biriydi? Küçük Bir Çocuktu YaLnızdı... GüLmezdi, GüLse öLürdü..! Görmezdi, Görse öLürdü..! Uyumazdı, Uyusa öLürdü..! Sevmezdi, Sevdi... Ve öLdü..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ChAtLaC
    ChAtLaC's avatar
    Erkek
    Bende sony monitör var ve aynı sorunu yaşıyorum. Her zaman titremese de bilgisayarı kullandığım zamanın %30unda titreme gerçekleşiyor. Bu titreme sol üst köşede maximum olmak üzere sağ tarafa doğru azalıyor (hatta sağda hiç yok diyebilirim)
    Bende refresh rate ile alakası yok 85hz kullanıyorum, zaten 85ten daha aşağıda dalgalanma yapıyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    eğer UPS kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

bi keresinde benim de başıma böyle bir şey gelmişti. monitörün güç kablosunu UPS den çıkarıp normal prize taktım. problem geçti.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ChAtLaC
    ChAtLaC's avatar
    Erkek
    gocebe bunu yazdı:
    -----------------------------

bi keresinde benim de başıma böyle bir şey gelmişti. monitörün güç kablosunu UPS den çıkarıp normal prize taktım. problem geçti.

bende tersine sorunu çözmek için ups kullanmayı düşünüyordum. Titreme sebebini voltajdaki dalgalanmaya bağladım çünkü. Fikri olan var mı? evde çalışan (özellikle motoru olan) aletler dalgalanma yaratıyor olabilir mi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heh manyetik alanı yoq edin monitörün yanında hoparlör vs güç kaynağı bulunmazsa moınitörde titreme olmaz yada baz istasyonu ayrıca monitör yenileme hızını en yüksek hızda tutmanız ve hala titriyorsa monitör tamircisine götürmenizi tavsiye ediyorum iyi çalışmalar

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VAULTH
    VAULTH's avatar
    Erkek
    besleme trafosu kullan..voltaj düşüklüğünden kaynaklanıyordur..özellikle akşamları oluyorsa..

gUn DOgmADaN nELeR DoGaRR!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    arkadas bıde ana karta baglıda olabılıo. gıgabyte lar bu sosunu cok yapıyo. bıde ekren kartın onboardsa onlar buyuk etken. kolay gelsın.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    ChAtLaC bunu yazdı:
    gocebe bunu yazdı:

bende tersine sorunu çözmek için ups kullanmayı düşünüyordum. Titreme sebebini voltajdaki dalgalanmaya bağladım çünkü. Fikri olan var mı? evde çalışan (özellikle motoru olan) aletler dalgalanma yaratıyor olabilir mi?

walla eğer UPS kullanma imkanın varsa ben yine de bi dene derim. çünkü benim bahsettiğim UPS biraz eski ve güçsüzdü.

en başta 15" ekran kulanıyodum. bi problem yoktu. ne zamanki 17" monitör aldım, ekran titremeye başladı. herhalde UPS in gücü 17"i beslemeye yetmedi. daha sonra UPS den çıkarıp prize taktım.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toygan
    toygan's avatar
    Erkek
    internetin zayifligindan olabilirmi olabilirmi ekran titremesi ?
Toplam Hit: 2736 Toplam Mesaj: 10