Ekrana Görüntü Gelmiyor !
-
toshiba satellite serisi notebook'um var ve yaklaşık 1 saat önce nette gezerken çat diye görüntü gitti.sıradan bi takılma olabilir diyerek kapatıp baştan açtım fakat yine görüntü gelmedi.seslerden bilgisayarın normal bi şekilde açıldığı anlaşılıyordu ve hatta ekranda karartılar farkederek el feneriyle baktım ekranda görüntü var fakat ışık yoktu ama kesinlikle görünmüyordu.evdeki fazla bi monitörü bağladım ve şu an görüntüyü harici monitörden alıyorum.bilgisayarımın garanti süresi yeni dolduğu için toshiba servisine kazıklanmak istemiyorum sorunum ne olabilir ne yapabilirim ?..
-
hocam .. aleti kapat biraz bekle .. şarjda falansa çıkar.. birde forumlara bak bakalım başka kullanıcılarda boyle bır durum olmuşmu hoca bır toshiba teknık servıse gıt adamlar sana sorunun nerede oldugunu ve bır tane fıyat soylesınler.. eger uyarsa yaptırırsın.. dışarıdan yaptırmanı tavsiye etmem toshiba varken :)
-
hocam toshiba satelite l300 11m mi?
-
toshiba satellite l30 psl33.
toshiba servisiyle ilgili efsaneler var 1 ay serviste kalıp hiç bi işlem yapılmadan ya da yok yere format atılarak geri gönderilen bilgisayarlar,lüzumsuz yere para almak için değiştirilen parçalar gibi.. ama sanırım başka çarem yok en yakın zamanda bi servise uğramam gerek.evde kullanırken sorun yok ama dışarı çıkaramam pc yi e o zaman yemişim böyle laptobu.
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 4