Ekran'da Bulutlanma/Clouding Sorunu ?
-
Arkadaşlar az önce bir macbook pro aldım,donanımı işimi görecek şekilde güzel bir cihaz fiyatı'da makuldü benim için fakat koyu renkli ekranlarda belli bir nokta'da 3-5 cm kadar bir bulutlanma sorunu var,çok göze batmıyor ama sizce iade etmelimiyim ? veya bu sorun ierde daha da büyür ve rahatsız edici bir duruma gelir mi ?
-
İleride büyüme riski var geri ver.
-
Lemuria bunu yazdı
Arkadaşlar az önce bir macbook pro aldım,donanımı işimi görecek şekilde güzel bir cihaz fiyatı'da makuldü benim için fakat koyu renkli ekranlarda belli bir nokta'da 3-5 cm kadar bir bulutlanma sorunu var,çok göze batmıyor ama sizce iade etmelimiyim ? veya bu sorun ierde daha da büyür ve rahatsız edici bir duruma gelir mi ?
hocam ilerde yayılırmı bilemem o yüzden bence değişim yapıyorlarsa hemen yaptır, bakarsın ilerki zamanlarda yayılır o zamna daha büyük sorun olur
-
geri ver hocam yenisini versinler sana.. apple diger firmalar gibi yaygara yapmiyor.. bir tane bile ölü piksel vardi bende 2 yil kullanmistim macbook u, adamlar o dahil bir suru sey degistirdiler.. hatta bunla ilgili konu acmistim.
-
arkadaslar yazmayı unuttum cihaz 2. el 8 gb ram-128 gb ssd ve i5 işlemcili 2011 early macbook pro..problem ışık sızması da olabilir,1800 TL verdim..alternatiflere baktım da bu fiyata muadili bir cihaz bulamadım da açıkcası.