Ekranda Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arklar bnm makine bi arza verdi arza su

ekran kartı %75.99 xD

Olay su makine açılırken 4,5 kere kapanıp acılıo 1 sn aralıkla vidyo izlenirken ekran karırıo acılıo sonra bekleme moduna alıo oyunlar cok kasıo ekran kartı yüzünden

bugün sabah dün aksama geri döndürdüm sonuç gene aynı

driver çatısması olabilirmi

driver çatısması nedir anlatcak biri

acil pro lazım bana xD ekran kartımı yandı driver catısmasımı kablolar düzgün oturmus yada ben yanlıs gördüm ama bilmiom yardım lazım acil profosyonel yardım lazım

1 saat önce hiç bir sey yokken knighta girdikten sonra böle oldu önce adobe ps cs2 yklemiştim ama daha önce kullanmıstım sorun yoktu ekrankartıını gerimi yüklesem yardım lar için sağolun msn yasak ondan vermiorum ama msnde daha rahat anlatcak varsa veririm driver çatısmasını ben yapoamasmısım ark anlattım durumu ama o da bilmioyor onun basına da benzer bi durum gelmiş napcaz help me????

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 678 Toplam Mesaj: 1