Ekranı Kırık Samsung Galaxy S4 Fiyatı?
-
Elimdeki emektarın ekranı içten kırıldı kendiliğinden. Bunu satmak istiyorum. Telefonculara filan ne kadar verirlerse bırakayım?
Ekranı kırık s4 fiyatı nedir? -
sağlamına dahi adamlar almak için ölü fiyat söylüyorlar kırık için ne derler bilmiyorum hocam =)
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s4-i9500?sorting=price_asc
-
tüh 200 lira eder diyodum ben ya :)
-
100 liraya anca alır sonra yaptırır 400'den satar millete.
Ayrıca ekran kendi kendine kırılmaz muhtemelen dışarıdan baskı gördü. Benim arkadaş galaxy S7'nin ekranı hani şu metro girişte kollu akbil makineleri var ya cebinde hafiften baskı görmüş iç ekran gitti. Cam sağlam telefon çalışıyor görüntü yok.
-
mkyb bunu yazdı
Ayrıca ekran kendi kendine kırılmaz muhtemelen dışarıdan baskı gördü. Benim arkadaş galaxy S7'nin ekranı hani şu metro girişte kollu akbil makineleri var ya cebinde hafiften baskı görmüş iç ekran gitti. Cam sağlam telefon çalışıyor görüntü yok.
benimki de aynı şekilde. telefon çalışıyor görüntü yok.
benimki de cebimde otururken baskı görmüş olabilir. zaten kırıldığını en erken 30 dk sonra filan farkettim telefonla birini arayacakken. -
İşte Amoled ekran güzel falanda yere düşürmeye, baskıya gelmiyor.
-
Yigit bunu yazdımkyb bunu yazdı
benimki de aynı şekilde. telefon çalışıyor görüntü yok.
benimki de cebimde otururken baskı görmüş olabilir. zaten kırıldığını en erken 30 dk sonra filan farkettim telefonla birini arayacakken.Yaptırmaya kalksan ekranı sana vereceği fiyat 250 TL hocam.
-
Bence yaptır kendin kullan hocam cihazın başka sıkıntısı yoksa.
-
-
hocam internete koyup şansını deneyeceksin, ben 3 ay önce benim eski s4 ü sattım ekranı kırık halde. 200 liraya verdim.
-
Uyguna verirsen alırım