Ekranın Sağ Alt Tarafında Simgeler Var Ya
-
ekranın sağ alt tarafında simgeler var ya hani msn simgesini falan olduğu yer, işte oraya kendi istediğimiz bir simgeyi koyabilir miyiz? eğer koyabiliyorsak nasıl koyuyoruz? bilgisi olan varsa paylaşıversin.
-
simge derken ne simgesi koycan anlamadım ama
orası taskbar dı galiba [adını hatırlamıyom daşhaq geçmeyin]
orda arkaplanda çalışan programların simgeleri oluyo
anti vir bilmemne gibi
art alanda çalışan bişi mi yazcan yoksan eğer ööleyse ben topu programcı arkadaşlara bırakıyom [orta veeeeeeeee] -
açık konuşmak gerekirse ben bi bilgisayarda deep freeze kaldırcam da kaldırdıktan sonra sahibi uyanmasın diye orada simgesi gözüksün istiyorum anlatabiliyor muyum, ama tabi böle bişi mümkünse.
-
simgeyi nerden bulacan:D
paintten falan mı çizcen :D
-
başlat-çalıştır-msconfig yaz-enter-başlangıç-ordan istedikleri işaretle benim bildiğim bu başka varsa bilmiyorum ama kaldırdıktan sonra nasıl göstereceksin orda sahiden :) hehe biras zor sanki :D
-
neyse yaa sallayın gitsin daha akılcıl bi yöntem buldum deep freze kurarken c yi serbest bırakcam d yi korumaya alacam benim işim c ile zaten. neyse siz yinede saolun uşaklar.
-
Oraya istedigin simgeyi ekleyebiliyorsun sanirim ama pc de yuklu bir programin simgesini.. Deepfreezi kaldiricaksin ama simgesi durucak oyle mi diyorsun ? Bence kaldirirsan simge de kalmaz..Ama yine de denemek lazim..
Normalde oraya simge konuldugunu biliyorum.. -
işe yaramayan bi program yapacaksın/yükleyeceksin nası deiştirceksen simgesini deiştirceksin olcak bitçeek sonra 1ytl ödememek için amma da kasmışım lan diye kendine gülceksin :)
Toplam Hit: 1947 Toplam Mesaj: 8