folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekransız Laptopun VGA Sorunu

Ekransız Laptopun VGA Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Laptopun ekranı malesef yok vgadan görüntü alıyordum en son hdmi üzerinden görüntü aldım şimdi VGA ya takınca görüntü alamıyorum hdmi da yok yanımda FN F4 ü denedim bu konuda fikri olan varmı 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfis e ulas

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Windows Tuşu + P tuşuna bas. 4 seçenek var.

Aşağıdaki işlemi işlemler arası 6-7 sn bekleyerek 4 kere tekrarla.

(VGA nın monitöre takılı olduğuna emin ol)

(aşağıdaki işlemi her yaptığında ekrana görüntü gelip gelmediğini kontrol et.)

Windows tuşu + 2 kere P tuşu

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

hocam ekranı çözdüm şuan görüntüyü alıyorum fakat şimdide başka bir sorunum var format :D bios ekranı malum olarak vga da gözükmüyor anakart üzerinden laptopun kablosunu çıkardım yinede görüntüyü alamıyorum f10 ile usb yi bulmaya çalışıyorum ama nasile hiç bir türlü başlatamadım formatı nasıl format atabilirim bu cihaza ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

hocam ekranı çözdüm şuan görüntüyü alıyorum fakat şimdide başka bir sorunum var format :D bios ekranı malum olarak vga da gözükmüyor anakart üzerinden laptopun kablosunu çıkardım yinede görüntüyü alamıyorum f10 ile usb yi bulmaya çalışıyorum ama nasile hiç bir türlü başlatamadım formatı nasıl format atabilirim bu cihaza ?

HDD yi çıkarıp başka bilgisayarda format atabilirsin HDD e. Ama sürücüleri yüklerken sıkıntı yaşarsın muhakkak.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 5