Eksen Bilgisayar Ve Exa.Com Hakkında?
-
internet üzerinden bi diz üstü pc almak istiyorum.. bu iki sitede fiyatlar uygun yalnıs bu iki siteden birinden alışveriş yapan var mı? güvenilir siteler midir?
-
2 side güveniliridir düşünmeden yapabilirsin alışverişini
-
dostum iki sitede güvenilirdir ama birde www.hiperucuz.com a bak istersen.. ultra hızlı kargo ve güvenirlik var.. ben şuan ordan aldığım laptopu kullanıyorum 1800 e mal oldu anında kargoya verdiler asus n61.. fiyatları uygun bi karşılaştırma yap istiyorsan.. mağazadan almayı düşünürsen eğer izmirdeysen bestbuy var bi oraya git.. dünyaca ünlü bir mağaza.. narlı dereye varmadan.. agoranın yanında
-
tamam hemen bakıyorum hiperucuza da..
edit : cidden fiyat bu sitede 75 lira daha ucuz ama taksit seçenekleri cazip deil.. aynı kapıyı buluyor..
-
amorphis81 bunu yazdı:
-----------------------------
tamam hemen bakıyorum hiperucuza da..
edit : cidden fiyat bu sitede 75 lira daha ucuz ama taksit seçenekleri cazip deil.. aynı kapıyı buluyor..
-----------------------------konudışı:
... aynı kapıya varıyor ...
-
2 side sağlam sitelerdir alışveriş yaptım sorun olmaz
-
exa gerçekten çok oygun vede güvenilir daha önceden bir kaç ürün almıştım ama intenetten degil
-
exanın garanti hizmeti kötü hocam.. Yada bana öyle denk geldi bi olay için komple garanti hizmetini bok etmeyelim. Bir kasa vermiştim tamir edilsin garanti kapsamında diye. Kasayı sağlam verdim ağzı burnu yamulmuş halde aldım.
-
bende hd 2600 xd ekran kartı vardı yanmıştı exaya verdim fatura bedelini iade etmişlerdi bende 3850 almıştım
bide dükkandan peşin ürün aldıgın zaman genelde yüzde 10 indirim yapıyolar
-
exa tavsiyemdir hocam güvenebilirsin..