Ekşi Sözlük Hesabı Lazım...
-
beyler geçen gün ekşinin kurucusunun doğum günü nedeniyle üyelikler açılmış...ben ogün ders mi çalışıyodm ne yani üye olamamıştım...fazla üyelik alan warsa ya da ne bilym kullanmıycam falan diyen varsa hesabı devredebilir..bunu gerçekten istiyorum...hesabı devretmek falan istiyen olrsa burya yazabilr ya da ne bilm p.m yoluyla ayarlıyabilrz...şimdiden teşekkürler...
-
tahribat yazarı olmak bir ayrıcalıktır bunu unutma :W
güç içinde :W
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------
beyler geçen gün ekşinin kurucusunun doğum günü nedeniyle üyelikler açılmış...ben ogün ders mi çalışıyodm ne yani üye olamamıştım...fazla üyelik alan warsa ya da ne bilym kullanmıycam falan diyen varsa hesabı devredebilir..bunu gerçekten istiyorum...hesabı devretmek falan istiyen olrsa burya yazabilr ya da ne bilm p.m yoluyla ayarlıyabilrz...şimdiden teşekkürler...
-----------------------------üyelikler açılmadı güzel kardeşim 9. nesil ve 10. nesil çaylakları en az 6 aydır bekleyenler yani siteye yazar oldular.
-
sabırtaşı yazarlar ordusu :B
-
nedir bu ekşisözlük sevdası anlamadım gitti
-
bn geçen üye oldum gayet taşaklı entrylerde girdim ama sonu hüsran.. yetişemiyolar kanımca mevcut çaylakların yazar olması hayal şu an.
-
hayır yanlıs biliyorsun..
6ay boyunca sözlükte yazarlık bekleyenleri ve son 1ay içerisinde online olup maximum 10 mesajı olanları, mesajlarıda adam akıllı olanları aldılar.. simdide çoğu banlandı.. bence sen yeniden hesap aç.. 5-6ay sonra yeniden yazar alırlar
-
evet benim o
ben de yeni yazar olanlardan biriyim ve hala banlanmadım ;)