Ekşi Üyeliği
-
Selamlar,
Epey eski bir user var elimde. Ancak ilk 10 post tamamlanmadığı için aktivasyon sırasında değil daha. Pek ilgimi çekmiyordu son zamanlara kadar ancak elimde aktif bir üyelik olsun istiyorum artık.
Naçizane tavsiyeleriniz nelerdir, 10 postu atarken nelere dikkat etmeli?
Uzun veya kısa mı olmalılar, aktif başlıklardan seçsem süreci hızlandırır veya en son 5 yıl önce entry girilmiş bir başlığa yazsam yavaşlatırlar mı?
Nasıl işliyor sistem?
Sıraya girdikten sonra hızlandırmanın yolu var mı?
Teşekkürler
-
allah belasını versin şu sistemin.
abi TC ile kayıt olma gelsin , adam gibi üyelik alabilelim.
Sonra niye türkiyeden bir facebook , bir whatsapp bir instegram bir reddit çıkmıyor.
abi sktr et kayıt olmaya uğraşma , yorum yazma ben defalarca denedim.
tek bir yolu var kadın üyeliği açacaksın dünya kadınlar gününde aktif olacak karı rolü yapacaksın.
işte bu yüzden bizim bilişim projeleririnin hepsi çöp oluyor.
-
Anket başlıklarına yazma örneğşn en sevdiğiniz renk gibi başlıklar.
Başlık altında tanım yaparken sadece bkz vererek tanım yapma.
Yaptığın tanımın daha önce yazılmamış olmasına dikkat et.
Tanımın çok uzun veya çok kısa olması pek farketmiyor bence ama imla ve noktalama işaretlerine dikkat et.
-
PanxeR bunu yazdı
allah belasını versin şu sistemin.
abi TC ile kayıt olma gelsin , adam gibi üyelik alabilelim.
Sonra niye türkiyeden bir facebook , bir whatsapp bir instegram bir reddit çıkmıyor.
abi sktr et kayıt olmaya uğraşma , yorum yazma ben defalarca denedim.
tek bir yolu var kadın üyeliği açacaksın dünya kadınlar gününde aktif olacak karı rolü yapacaksın.
işte bu yüzden bizim bilişim projeleririnin hepsi çöp oluyor.
mürid güzel diyonda dediğin gibi kolay olsa üyelik reklamdan gezemezsin. burda falan "ekşi post atma botu" satılmaya başlar.
tahribat gibi üyeliğin zor olduğu (şu an komple kapalı) ve pekte ziyaretçisi olmayan sitede bile millet ne spam yapıyo. ekşinin amına koyarlar
sorun ekşide değil, halkta.
üyeliği direkt açmanın ekşiyi çomar yuvasına dönüştüreceğini de es geçmemek lazım. şu anki üye kitlesi de pek iç açıcı değil gerçi, pkk lı ve/veya pelinsu dolu
-
İlginç konular çıkıyor. Arasıra bakıyorum. 40 tane mesaj atmışım fakat acemilikten çıkamadım. 35bin küsurlu sıradayım :)
-
baracuda81 bunu yazdı
İlginç konular çıkıyor. Arasıra bakıyorum. 40 tane mesaj atmışım fakat acemilikten çıkamadım. 35bin küsurlu sıradayım :)
Ha 10 üst limit değil mi yani
-
Beni samaccc olarak gece 24.00 da üye yaptılar sabah 05.00 da banladılar . Xd .
Profili kız diye işaretle .
Çok like alan yorumları like at
Tanidik admin lazım mq .
Algoritma var diye milleti yiyorlar .