folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Eksik Kalmış, Yaşanmamış, Yarım Kalmış Bu Sevda...

Eksik Kalmış, Yaşanmamış, Yarım Kalmış Bu Sevda...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Öyle alışmıştım ki O'na..

Ne zaman telefona baksam mutlaka ama mutlaka O'ndan bir çağrı veya bir mesaj görürdüm..

Son kelimeler dün gece telaffuz edildi..

O saatten sonra telefona her baktığımda bir esaj veya bir çağrının olmaması okadar içimi dağlıyor ki.. 

Şu an kendimi bir ölü gibi hissediyorum, boş..

Teneke gibi..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Yaşanılanlara dair için rahatsa,kendinden eminsen,ödün vermediysen karakterinden bu acının yüreğini santim santim yakısı fazla gün sürmeyecektir.Merak ettim üstadım yaşanmamıs,yarım kalmıs diye tabir ettiğin kurguların var yani olmasını istediklerin.Bu senin O'na dair hissiyatını özetler fakat üzülmen gereken onca şey varken en fazla aramaması mı yaktı? Yani seni ilk etapta üzen şeylerin farklı olması gerekmez miydi? İzafi olan aşk kavramının sendeki adı alışkanlık mı ? Bunları biraz sorgularsan,en azından içine birazda olsa su serpmis olursun.(Rabbim, hakkında hayırlı olan gönlünde yüce kılsın,gönlünde yüce olanı hakkında hayırlı kılsın)

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 1155 Toplam Mesaj: 2