folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Eksik Sistem Dosyalarını Geri Getiren Komut (XP) Lazım

Eksik Sistem Dosyalarını Geri Getiren Komut (XP) Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Windows Xp de Çalıştıra bi komut yazılıyordu ve eksik sistem dosyalarını geri yüklüyordu

taaaa eskilerden chip dergisinde okumuştum şimdi hatırlayamıyorum bilen biri yardım ederse çok sevinirim

sorun tam olarak şöyle : xp kurmaya çalıştıgımda bi sürü dosya okunamıyor hatası veriyor ve yeniden dene dedigimde yemiyor neyse xp yi bu şekilde yarım yamalak kurabiliyor makine ama bu sefer sisteme geçtigimde herhangi bi exe uzantılı program kurmayı denedigimde yine aynı hatayı veriyor

sorun hdd de degil,cd-rom da degil onları denedim değiştirerek cevab verebilen olursa sevinirim.

renee nerdesin olm el cevab

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    başlangıç cdsini tak boot olarak aç...sistem kurtarmayı çalıştır arkana yaslan..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

ee açınca siyah dos ekranı geliyo

C:/WINDOWS

diye nolacak sonra.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

selam dostum tek yapman gereken

başlat--->çalıştır>chkdsk

hadi kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

aradığım o değildi dostum yinede saol

kendi soruma kendim cevab buldum yine belki sizede faydası olur

Windows sistem dosyalarini kontrol ettirip bozulanlar varsa yeniletelim: Windows Xp Cd nizi Takin Windows kurulum ekrani cikacaktir, bu ekrani kapatalim

Başlat-->Çalıştır---> deyip sfc /scannow yazarak Entera Basın deyin ve beklemeye baslayin .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eywallah hoca..

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kabus bunu yazdı:

Windows Xp de Çalıştıra bi komut yazılıyordu ve eksik sistem dosyalarını geri yüklüyordu

taaaa eskilerden chip dergisinde okumuştum şimdi hatırlayamıyorum bilen biri yardım ederse çok sevinirim

sorun tam olarak şöyle : xp kurmaya çalıştıgımda bi sürü dosya okunamıyor hatası veriyor ve yeniden dene dedigimde yemiyor neyse xp yi bu şekilde yarım yamalak kurabiliyor makine ama bu sefer sisteme geçtigimde herhangi bi exe uzantılı program kurmayı denedigimde yine aynı hatayı veriyor

sorun hdd de degil,cd-rom da degil onları denedim değiştirerek cevab verebilen olursa sevinirim.

renee nerdesin olm el cevab

Hoca kusura bakma yeni gördüm konuyu yaa :(

Dosya okunamıyo hatasının çok çeşitli sebepleri var hoca bunları gözden geçiriçp dosya okuma hatası vermemesini sağlamanı öneririm ama sana...

Mesece ACPİ leri kapat, Usbleri kapat, Neyde hangi dosyada sıkıntı veriyosa ona bakarak hata vermemesini sağla anlayacağın :)

Valla konuyu yeni fark ettim hoca..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 7