Eksiklerim...!!!!
-
Merhaba arkadaslar www.midyatrehberi.com Assppuls scriptle kurduk ama google az cok seo da yaptım , robots.txt tmm dır
sitemap.xml tmm dir
google bazi bağlantılarımızı indexlemedi acaba neden?bazı siteler var 5 dk site yayınladığı konuyu hemen yayınlıyor onu nasıl yapabılırım?
Arkadaslar sitemizde eksigimiz varsa iletirseniz Cok memnun olurum şimdiden teşekkurler.... -
örn:
midyatrehberi.com/76-Yonca-Dijital-Fotogr.firma (.firma yaparak seo konusunda sorun yaşarsın)
.html google botları tarafından en hızlı taranan sayfa tipi diyebiliriz.
ayrıca hemen indexlenmek konusuda scriptine göre değişir, mesela wordpress bu konuda en iyisi diyebilirim. (herhangi bi sistem olarak)
ayrıca yeni açtıysan siteyi tam olarak indexlenmesi biraz zaman alır.
ve indexlenen sayfalarından, indexlenmeyen sayfalarına link ver. ufaktan konunun altına yaz
-
site yeniyse eklediğin içerik 5 dk gibi bir sürede eklenmez,paralı backlink alabilirsin mesela
edit@bu arada sitede sef desen sef yok seo desen seo yok nasıl bir optimasyon tipidir o?
-
hocam o scriptte bildiğim kadarıyla admin olarak firma ekleyemiyosun. illa üye olup normal üye olarak eklemek gerekiyor. Sen bunu değiştirdinmi? yani kendin admin panelinden ekleyebiliyomusun? bana da lazım böyle bi script.yardımcı olursan sevinirim.
-
hocam admin paneli aynı her hangi bi deyişiklik yapmadım....
-
Hocam alakasız olacak ama site bannerda yanlış yazmışsın. reheberi yerine rehberi olmalı sanırım. :)
-
hocam beyaz su yok resimlerde ve kemençe çalan halk nerde bunlarda Ordan guzel Şeyler bir kaç defa gelmişligim oldu özellikle kemençe calan cocuklar bir başka
Tadi tuzu onlar orda Site icin diyorsan Çok Söyle süslü duruyor Sanki reklam konusunda -
hocam Beyazsu Cok Guzel Onlarıda Eklıyecem Hocam Video larıda eklerım Tşk ler....